Vissza

Hírek

Mesterségek Napja - Agyagozás Falusiné Terjék Évával

2023. július 13.

A következő hétvégén újra találkozhattok Falusiné Terjék Évával és az ő agyagból varázsolt csodás készítményeivel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Mesterségek Napja - Agyagozás Falusiné Terjék Évával

Sokan írtok nekünk egy-egy program kapcsán, hogy szeretnétek mielőbb, újra találkozni vele, éppen ezért a következő hétvégén újra találkozhattok Falusiné Terjék Évával és az ő agyagból varázsolt csodáival. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, és biztosak vagyunk benne, hogy most is nőni fog az agyagozás és a korongozás kedvelőinek száma.

Tematikus programjaink mellett szabad- és zárt térben is számos attrakcióval várjuk látogatóinkat. Aki a sebességet szereti, annak az E-Gokart pályánk biztosítja az adrenalinlöketet; aki a magasságot szeretné legyőzni, annak a mászófalak adnak kitűnő lehetőséget, hogy élményeket gyűjtsön. A csúszdáink pedig a kettőt együtt biztosítják nektek: magasság és száguldás.

Víziparkunk és a bolyongónk kitűnő kikapcsolódás a napsugarat kedvelőknek, míg hajítógépünk a történelem emlékeit idézhetik fel az érdeklődőkben, miközben valódi erőpróbát is jelent az önként jelentkező segítőinknek.

balaton

Ne felejtsétek, kevesebb mint 1 órányi autózásra vagyunk Balaton déli partjától. Ha már unjátok a Balcsit, látogassatok el Patcára, ahol több mint 100 attrakció vár benneteket kül - és beltéren egyaránt. Gyerekek és felnőttek számára is garantált a szórakozás.

Gasztronómiai ajánlat: Zellerkrémleves – Rozmaringos kacsacomb párolt káposztával – Csokoládés darafelfújt erdei gyümölcsöntettel

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink