Vissza

Hírek

Mesterségek Napja a Katica Tanyán - Bőrművesség Rostás Klárával

2023. június 8.

Beléptünk a nyárba, de a napsütés és a kellemes meleg még várat magára. Most hétvégén egy kedves ismerős, Rostás Klára lesz a vendégünk a mesterségek napja alkalmából, a hétvége mindkét napján.

Mesterségek Napja a Katica Tanyán - Bőrművesség Rostás Klárával

A bőrművesség csínját-bínját ismerő kézműves, most is szeretettel várja az érdeklődőket, hogy beavassa őket a bőrből készített alkotások titkába. Gyere, ismerkedj meg közelebbről ezzel a természetes anyaggal! A bőrfeldolgozás végigkísérte az emberiség történetét, ezt elevenítjük fel ezen a hétvégén. Aki szeretne megismerkedhet a bőrrel, mint anyaggal, készíthet bőr karkötőt, bőr kulcstartót.

bormuvesseg

A vízi parkunk várja a pancsolni vágyókat, ahogyan a tóparti attrakcióink is felkészültek a nyári napokra.  Ne felejtsétek el meglátogatni a nálunk lakó állatokat is: igazi lámacsaláddal, szurikátával, háziállatokkal várunk bennetetek. Állataink kézhez szokottak, bátran simogathatóak. Emellett rengeteg beltéri élmény, szórakozás várja a hozzánk ellátogató családokat! Hatalmas beltéri csúszdaházunk, szivacslövőnk, Kalandbarlangunk életre szóló élményekre csábít.

Mindjárt itt a nyári szünet, és még nem tudod mihez kezdj felesleges időddel, és energiáiddal? Szereted a modern táncokat, vagy szeretnéd elsajátítani az alapokat?  Itt a helyed július 3 és 7. között. 

Jelentkezz tánctáborunkba, ami egy kicsit Katica Tanya is!

tanctabor

Gasztronómiai ajánlatunk:  Zöldborsóleves – Roston sült csirkemell filé salátaágyon – Sajttorta

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink