Vissza

Hírek

Mesterségek napja: bőrművesség Rostás Klárával

2021. június 9.

A bőrfeldolgozás végigkísérte az emberiség történetét, ezt elevenítjük fel ezen a hétvégén. Rostás Klára vezetésével izgalmas kézműves programok várnak!

Mesterségek napja: bőrművesség Rostás Klárával

Június 12-13-i hétvégén ismét Mesterségek napját tartunk a Katica Tanyán, ahol most a bőrművességről fog szólni az életünk. Gyere, ismerkedj meg közelebbről ezzel a természetes anyaggal!

A jeles nap alkalmából vendégeinknek lehetőségük nyílik kipróbálni a bőrművességet Rostás Klárával. Aki szeretne megismerkedhet a bőrrel, mint anyaggal, készíthet bőr karkötőt, bőr kulcstartót. A bőrfeldolgozás végigkísérte az emberiség történetét, ezt elevenítjük fel ezen hétvégén.

Gasztronómiai ajánlatunk a következő: Zöldborsóleves– Roston sült csirkemell filé salátaágyon – Áfonyás álom. 

Június 8-án átálltunk a nyári nyitvatartásra, így a hét minden napján 9-19h között várunk benneteket szeretettel. Az aktuális információkról IDE kattintva tudtok tájékozódni indulás előtt!

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!
Európai Uniós pályázataink