Vissza

Hírek

Mesterségek napja: mézeskalács készítés Rostás Klárával

2022. december 15.

Készüljetek ti is a karácsonyra velünk együtt a Katica Tanyán! Ezen a hétvégén készíthetsz mézeskalács figurákat és függőket is.

Mesterségek napja: mézeskalács készítés Rostás Klárával

Az Adventi készülődés kellős közepén mindenkinek biztosan megvan a kedvenc élménye. Ilyen például a mézeskalács illata, amit a legtöbben szeretünk. Lehet, hogy bele sem harapunk, mert olyan díszes, hogy sajnáljuk megenni, de az illat, az mindenkire hatással van.
Ezen a hétvégén Rostás Klára segít nekünk, hogy megismerjük a legjobb mézeskalács titkát. Emellett a foglalkozásunkon nemcsak az ízek harmóniája válik közkinccsé, de részt vehetsz mézeskalács figurák és függők készítésében is. Amint megismerted a tészta és a sütés titkát, már igazi kuriózumként fogsz tekinteni a díszítésre. 

bowling

A Katica Tanya ilyenkor is szemet gyönyörködtető környezetet biztosít látogatóinak. Az pedig természetes, hogy a télen is működő attrakcióink ugyanúgy várnak benneteket, mint eddig, így kedd és vasárnap között a legjobb ötlet, ha kilátogattok a Katica Tanyára.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Daragaluska–leves – Csirkemáj hagymaágyon héjas burgonyával – Adventi gyümölcskenyér

Figyelem! December 21-én, szerdán az Élményközpont zártkörű program miatt csak 16 óráig tart nyitva. Megértéseteket köszönjük.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink