A december 18-19-i hétvégén, a mesterségek napja alkalmából Rostás Klára látogat el hozzánk, akivel közösen készítjük el a karácsony egyik nélkülözhetetlen elemét. Tartsatok velünk a "mézeskalácsos" hétvége keretében!
A december 18-19-i hétvégén, a mesterségek napja alkalmából Rostás Klárával készíthettek mézeskalácsot, ha a Katica Tanyára látogattok! Az ünnep talán egyik legfinomabb édes süteménye a mézeskalács. Jellegzetes illatával és ízével varázsolja hangulatossá az ünnepet, elkészítése pedig nem okoz nagy fejtörést. Nem kell hozzá más, csak egy kis liszt, porcukor, tojás, méz, mézeskalács fűszerkeverék, és egy jó nagy adag szeretet, törődés.
A mézeskalács nem csak kiváló édesség, hanem ajándékként, díszként is tökéletesen megállja a helyét, így hát készítünk belőle függőket is.
Gasztronómiai ajánlatunk: Daragaluska leves — csirkemáj hagymaágyon héjas burgonyával — adventi gyümölcskenyér.
Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!