Vissza

Hírek

„Mézeskalácsos” hétvége a Katica Tanyán

2021. december 15.

A december 18-19-i hétvégén, a mesterségek napja alkalmából Rostás Klára látogat el hozzánk, akivel közösen készítjük el a karácsony egyik nélkülözhetetlen elemét. Tartsatok velünk a "mézeskalácsos" hétvége keretében!

„Mézeskalácsos” hétvége a Katica Tanyán

A december 18-19-i hétvégén, a mesterségek napja alkalmából Rostás Klárával készíthettek mézeskalácsot, ha a Katica Tanyára látogattok! Az ünnep talán egyik legfinomabb édes süteménye a mézeskalács. Jellegzetes illatával és ízével varázsolja hangulatossá az ünnepet, elkészítése pedig nem okoz nagy fejtörést. Nem kell hozzá más, csak egy kis liszt, porcukor, tojás, méz, mézeskalács fűszerkeverék, és egy jó nagy adag szeretet, törődés.

A mézeskalács nem csak kiváló édesség, hanem ajándékként, díszként is tökéletesen megállja a helyét, így hát készítünk belőle függőket is. 
 

Gasztronómiai ajánlatunk: Daragaluska leves — csirkemáj hagymaágyon héjas burgonyával — adventi gyümölcskenyér.

Kerüld el a karácsonyi postai zűrzavart és rendeld meg időben a Katica Kártyát! Ha még most rendelsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy ajándékod ott lesz a karácsonyfa alatt. Ne késlekedj! Ajándékozz élményt a családnak! 

 

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!

Európai Uniós pályázataink