Vissza

Hírek

Minden, ami ősz a Katica Tanyán

2022. szeptember 15.

A Katica Tanyán több mint 100 attrakció vár rátok, melyek jelentős része az időjárástól és évszaktól függetlenül is használható és élvezhető. Ezen a hétvégén azonban igazi, az őszhöz illeszkedő hétvégi programokkal várunk benneteket.

Minden, ami ősz a Katica Tanyán

Ahogy rövidülnek a nappalok, úgy fedezzük fel a nyáron háttérbe szorított programokat. A Katica Tanyán több mint 100 attrakció vár rátok, melyek jelentős része az időjárástól, az évszaktól használható és élvezhető. Akár családdal érkezel, akár a barátaiddal, nálunk mindannyian jól érzitek majd magatokat. Ha megéheznétek, éttermünkben saját konyhával és széles választékkal várunk, így akár az egész napot nálunk tölthetitek. Miközben a Katica Tanyán sétáltok, ezt a megannyi színt is láthatjátok a játék élménye mellett.

Igazi, az évszakhoz illeszkedő hétvégi programokkal várunk benneteket. Őszi képeslap készítés – nap-éj varázslat – szőlőfürt papírból – búzavetés. Sokan kedvelik az őszt, mert ilyenkor a természet szemet gyönyörködtető színeket ölt magára és a költöző madarak búcsúja is megérinti a lelkeket. Miközben a Katica Tanyán sétáltok, megannyi élményt élhettek át.

kalandbarlang

Kalandbarlangunkban egy mini világot fedezhetsz fel, hiszen a logikai játékoktól, a billiárdon, léghokin, a minibowling-on keresztül, a trambulinokig és a falmászásig mindent megtalálsz ami a minőségi időtöltéshez szükséges.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Paradicsom leves – barbecue oldalas – burgonyapüré – bögrés süti.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink