Vissza

Hírek

Múltunk és jelenünk egy rádióinterjúban

2023. november 6.

A Katica Tanya megálmodói és egyben tulajdonosai 1998-ban fogtak neki egy világkörüli út szervezésének. 25 év után pedig egy rádióinterjúban mesélik el honnan hova jutottak. Hallgasd meg a riportot!

Múltunk és jelenünk egy rádióinterjúban

A Katica Tanya megálmodói és egyben tulajdonosai 1998-ban fogtak neki egy világkörüli út szervezésének. Először repülővel tervezték az utat, majd hamar jött a “vad” gondolat: menjünk autóval. Ennek a közel egy évig tartó világkörüli élménynek a "gyümölcse" lett a mai valójában 13 hektáros élménybirodalom, 4500 m2 épülettel és több, mint 100 játszó alkalmatossággal. 

Handó Eszter és Handó János, a Katica Tanya alapítói egy hosszú rádiós interjúban mesélik el nagyon személyes és megható történetüket. Ha kíváncsi vagy arra, hogy hol és hogyan született meg a zselici álom alapításának ötlete a két szenvedélyes utazó fejében, hallgasd meg ezt a rendkívül hangulatos riportot a Rádió Bézs archívumából!

A linkre kattintva hallgathatod vissza a riportot: https://www.radiobezs.hu/radiobezs_files/Arch%C3%ADvum/2023/1004_0900.mp3

Európai Uniós pályázataink