Vissza

Hírek

Nemzeti ünnep és hosszú hétvége a Katica Tanyán

2020. augusztus 17.

Nemzeti ünnepünk hosszú hétvégéjén is töretlen lendülettel várunk mindenkit a Katica Tanyán, a megszokott nyitva tartással 9-19 óráig! Színes kézműves, és állandó programok hada várja az ide látogatókat, valamint I. Katica Tanya Amatőr E-Gokart Megmérettetés kvalifikációja is kezdetét veszi augusztus 20-tól!

Nemzeti ünnep és hosszú hétvége a Katica Tanyán

Augusztus 20-23-i hosszú hétvégének programja a Királyok kora és az Új kenyér Ünnepe nevet viseli. Akár egy napra, akár több napra érkeztek, délelőttönként készíthettek nemzeti színű karkötőt, koronát, játszhattok igazmondó társast, és kóstolhattok a kemencében sült új kenyérből. Falusiné Terjék Éva is ellátogat hozzánk, így délutánonként kipróbálhatjátok vezetésével az agyagozást is!

A tematikus programok után, pedig köszöntsétek fel születésnapja alkalmából, az immár 1 éves Zsófit, Saci és Samu imádnivaló lámakölykét!

Zsófi, a szülinapos láma lány

Augusztus 24-én elindul az  I. Katica Tanya E-Gokart Megmérettetés kvalifikációja is.  Nevezettek mielőbb és tegyétek próbára magatokat a 100%-ban megújuló, napelemek által termelt energiát felhasználó gokartokkal!

e-gokart verseny

Részletek és a nevezés menete itt!

Gasztronómiai ajánlatunk: Zöldségkrémleves– Gánica– Almás pite. 

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.  
Európai Uniós pályázataink