Vissza

Hírek

Nemzeti Ünnepünk és öko hétvége a Katica Tanyán

2024. március 12.

A Nemzeti Ünnep és öko hétvége adta változatos kül- és beltéri programokkal várjuk a család minden tagját ezen a hosszú hétvégén!

Nemzeti Ünnepünk és öko hétvége a Katica Tanyán

Jön a tavasz, éled a természet, és vele együtt a Katica Tanya is!  A Nemzeti Ünnep és öko hétvége adta változatos kül- és beltéri programokkal várjuk a család minden tagját ezen a hosszú hétvégén!


•    Pénteken  ünnepi díszbe öltöztetett szívvel tiszteleghetünk a forradalom és szabadságharc alakjai előtt. Lesz virágos kokárda és virágos csat készítés is!
•    Hétvégi programjaink keretében készíthetsz nálunk PET palack repülőt, kupak pörgettyűt, papírgurigából fát és tojástartóból hernyót is, az újrahasznosítás jegyében. 

Ideje felébreszteni téli álmukból régóta szunnyadó járgányainkat is! Matyi vonatunk és hordó járatunk újra csatasorba áll a jó idő érkeztével, hogy gyerkőcök és felnőttek sokaságát repíthesse egy kis kocsikázásra.
Aki ennél merészebb és adrenalinnal dúsabb programra vágyik, akár az elektromos versenygokart pályán is száguldhat! Az Élményközponttól függetlenül is működik egészen sötétedésig.
Keresd programjaink között a kisbari etetést! A pár napja született kisbárányunkat, Bóbitát nem szoptatta a mamája, így a következő 2-3 hónapban gondozói etetik cumisüvegből, amit minden nap nagyon vár. Te is megnézheted, milyen szorgosan issza a tejecskét.
Gyere, és tarts velünk ezen a hétvégén is, várunk sok szeretettel minden nap délelőtt 10 órától, pénteken és szombaton este 7 óráig, vasárnap este 6 óráig. 

 


Gasztronómiai ajánlatunk: Patcai betyárleves – Zöldséggel töltött csirkemellfilé – Somlói galuska.
 

 


 

 

 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink