Vissza

Hírek

Népi játékos hétvégével várunk!

2022. március 4.

Ha elment a kedved a bezártságtól, vagy egyszerűen szeretnél egy izgalmasabb helyen bezáródni, keress minket! Vár rád egy népi játékos hétvége a Katica Tanyán!

Népi játékos hétvégével várunk!

Március 5-6-i hétvégén, egyebek mellett tréfás népi játékokkal várunk Benneteket! Lesz golyó labirintus, mancsozás, Kapd el a diót!, de a patkó próba is állíthat megoldandó feladat elé. 

De milyen is ez a március, a böjtmás hava?

Az elnevezés, bár talányosnak tűnik, csupán arra utal, hogy március a böjt egyik hónapja. A nagyböjt java többnyire valóban márciusra esik. Idén különösen így van ez, hiszen hamvazószerda éppen március 2-án van, ami pedig a (nagy) böjt első napja. Ezt követően, kereken negyven napig erőteljes önmegtartóztatás vár ránk a kulináris élvezetek vonatkozásában. Szerencsére az Egyház „nagyvonalú”, így a vasárnapok mentesülnek a szigorú szabályok alól.

Nem kell viszont böjtölnötök, ha hozzánk látogatnátok, hiszen – mint minden évben – mostantól hétközben is a szokásos nyitva tartással várunk benneteket.  

  • Hétfőnként ZÁRVA
  • Kedd - péntek: 10:00-18:00
  • Szombat: 9:00-19:00
  • Vasárnap: 9:00-18:00
     

Gasztronómiai ajánlatunk: Paradicsomleves —  Aszalt gyümölccsel töltött csirke —  Kinder bueno pohárban.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

 

 

Európai Uniós pályázataink