Vissza

Hírek

Nyári tánctábor a Katica Tanyán

2024. május 31.

Sajátítsd el a modern tánc alapjait, és élvezd a jó időt a barátaiddal a szabadban!

Nyári tánctábor a Katica Tanyán

Ha nyár, akkor táborozás! Tölts el néhány felejthetetlen napot a Katica Tanyán, és tanulj táncolni profiktól!

Napközis táborunk fő célja, hogy a gyermekek elsajátítsák a modern tánc alapjait és megismerjék a mozgás örömét. Minden nap várható egy intenzív bemelegítés, tánctanulás és egy relaxáló nyújtás. Két koreográfiát fognak megtanulni a résztvevők, az egyik főleg a technikai elemekre fókuszál, a másik pedig egy vidám, nyárias pop koreográfia lesz. A sok mozgás mellett még játszani is fognak a Katica Tanyán.

A tábor napközis, minden reggel 8:00 és 8:20 között találkozunk a kaposvári buszpályaudvaron, érkezés délután ugyanoda 17:30-kor.

Oktatók

Handó Júlia - 14 éves táncos tapasztalattal rendelkezik, korábban Budapesten, valamint Kaposváron az NDC-ben táncolt modern, jazz funk és kortárs táncokat, saját koreográfiájával remek eredményeket ért el országos versenyeken. 2024-ben szerzett diplomát az IDA-n (International Damce Academy), melynek keretein belül Koppenhágában és Los Angelesben is táncol.

Sinka Emese - 9 éves táncos tapasztalattal rendelkezik, korábban Kaposváron a Danza Del Amor SE és az NDC növendéke volt, ahol balett alapokat, show táncot, jazz funkot, modern és kortárs táncokat tanult, saját koreográfiájával remek eredményt ért el duóban partnerével.

 

Időpont: Július 29. - augusztus 2. (hétfőtől péntekig)

Helyszín: Patca, Katica Tanya

Ár: 40 000 Ft/fő, amely tartalmazza az oktatást, napi kétszeri étkezést  (ebédet és uzsonnát) és a mindennapos játékot a tanyán.

Jelentkezés és bővebb információ: handojulia08@gmail.com

 

Várjuk a gyermekeket sok szeretettel! 

 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink