Vissza

Hírek

Nyuszi ül a fűben

2024. március 20.

Készülj velünk a közelgő ünnepre! Húsvétváró hétvégénken a tojásfestés legapróbb fortélyait is ellesheted Majorné Szabó Ildikótól.

Nyuszi ül a fűben

Közeleg a húsvét, amikor vidám gyerekzsivaj tölti meg a kerteket, keresgélve, hogy mit hozott a húsvéti nyúl. Készülj velünk már most az ünnepre, és tarts velünk egy hamisíthatatlan húsvétváró hétvégén!

Ha szeretnél szebbnél szebb tojásokat festeni, akkor itt a remek alkalom, hogy a tojásfestés legapróbb fortélyait is ellesd Majorné Szabó Ildikótól. Számos technikát ismerhetsz meg, amit már az idei ünnepre készülve is bevethetsz otthon a húsvéti tojások díszítésénél. 
Gyakoroljunk együtt, hogy ne kelljen üres kézzel várni a locsolókat!

Bár az időjárást nem tudjuk befolyásolni, reméljük, hogy bent vidámság, kint pedig napsütés várja a hozzánk látogatókat. Ha esetleg mégsem így alakul, marad a benti jó hangulat, és akár az egész napot eltöltheted nálunk, anélkül, hogy zavarna a hideg vagy az eső, hiszen beltéri játékaink is számtalan lehetőséget adnak a kikapcsolódásra.

Gasztronómiai ajánlatunk: Májgaluska leves – Sajttal töltött csirkemellfilé – Sajttorta pohárban
 


 

 


 

 

 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink