Vissza

Hírek

Nyuszi ül a fűben...

2022. április 7.

A Katica Tanya segít felkészülni a Húsvétra, így megelőzve az ünnepet, húsvétváró hétvégét tartunk. A tojásfestés legapróbb fortélyait is ellesheted Majorné Szabó Ildikótól.

Nyuszi ül a fűben...

Közeleg a húsvét, így nemsokára mindenki keresgélheti a kertben, hogy vajon mit hozott neki a húsvéti nyúl. A Katica Tanya segít felkészülni az ünnepre, így megelőzve az ünnepet, e héten (április 9-10) húsvétváró hétvégét tartunk.

A tojásfestés legapróbb fortélyait is ellesheted Majorné Szabó Ildikótól. Számos technikát ismerhetsz meg, amit akár már az idei ünnepre készülve is kamatoztathatsz a húsvéti tojások díszítésénél.

Bár az időjárást nem tudjuk befolyásolni, azt reméljük, hogy bent vidámság, míg kint napsütés várja a hozzánk látogatókat. Ha esetleg mégsem így alakul, marad a vidámság és akár az egész napot eltöltheted nálunk, anélkül, hogy zavarna a hűvös, vagy akár az eső, hiszen zárt tereink is megannyi lehetőséget adnak a kikapcsolódásra.

Gasztronómiai ajánlatunk: Májgaluska leves – Sajttal töltött csirkemellfilé – Sajttorta pohárban.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

 

 

Európai Uniós pályázataink