Vissza

Hírek

Öko nap, és Nemzeti Ünnepünk a Katica Tanyán!

2020. március 11.

Jön a tavasz, éled a természet, és vele együtt a Katica Tanya is! Öko-nap és a Nemzeti Ünnep adta változatos kül- és beltéri programokkal várjuk a család minden tagját ezen a hétvégén is!

Öko nap, és Nemzeti Ünnepünk a Katica Tanyán!

Március 14-15-i ünnepi hétvégénkre állandó programjaink mellett további izgalmas játékokkal várunk! Mint azt már megszokhattátok, minden hónapban egyszer öko-játékokat készítünk

  • Szombati programjaink keretében készíthetsz nálunk pet tutajt, pet virágot, és színes esernyőket is az újrahasznosítás jegyében. 
  • Vasárnap pedig ünnepi díszbe öltöztetett szívvel tiszteleghetünk a forradalom és szabadságharc alakjai előtt. Lesz kokárda készítés, zászló nyomdázás, és virágos csat készítés is. 

 

Ideje felébreszteni téli álmukból régóta szunnyadó járgányainkat is! Matyi vonatunk, és hordó járatunk újra csatasorba áll a jó idő érkeztével, hogy gyerkőcök és felnőttek sokaságát repíthesse egy kis retro kocsikázásra!

Indul a hordójárat!
Indul a hordójárat!

Aki ennél merészebb és adrenalinnal dúsabb programra vágyik, akár az elektromos versenygokart pályán is száguldhat! Az Élményközponttól függetlenül is működik, déltől sötétedésig. 

Gyere, és tarts velünk ezen a hétvégén is, várunk sok szeretettel 9 - 19 óra között!

Gasztronómiai ajánlatunk a hétvégére:  Karfiol leves— Töltött burgonya—Vaníliás csiga

 

Európai Uniós pályázataink