Vissza

Hírek

Otthonról a Földünk környezetéért! Környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat

2024. október 9.

Ha alsó tagozatos diák vagy, mutasd meg rajzon, hogyan járulsz hozzá mindennapi életedben környezetük védelméhez!

Otthonról a Földünk környezetéért! Környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat

 

A FÖLDÜNKÉRT VILÁGNAP alkalmából, a környezeti nevelés és a környezetvédelemi felelősségvállalás iránti elkötelezettség jegyében, a Green Support Kft. környezetvédelmi rajzpályázatot hirdet általános iskolás alsó tagozatos diákok számára.

A pályázat témája:
„Otthonról a Földünk környezetéért!”

 

A gyerekek rajzaikban azt mutathatják be, hogyan járulnak hozzá mindennapi életükben a környezetük védelméhez. A pályázat lehetőséget ad a kreatív, alkotni vágyó gyerekek számára, akik szívügyüknek tekintik a környezetvédelmet, és megszeretnék osztani, mit tesznek a bolygónk megóvásáért.

 

A pályamunkák beküldési határideje: 2024. október 17.

 

A rajzokat postai úton az alábbi címre kell eljuttatni:
Green Support Kft.

1115 Budapest, Etele út 46/A. 5. em. 33. a.

 

A pályázaton 6–10 éves, alsó tagozatos diákok vehetnek részt, egy tanuló legfeljebb egy rajzzal indulhat. A pályaműveket bármilyen kézi technikával lehet elkészíteni, de a rajzok mérete A4-es legyen. A jelentkezési lapot – mely letölthető a honlapunkról – a pályamű hátoldalára kell felragasztani, és tartalmaznia kell a pályázó személyes adatait.

Részletes információk itt elérhetők. 

Mindkét korcsoportban az első három helyezett kerül díjazásra, 10 000 forint értékű könyvutalvánnyal, mely természetvédelmi és környezetvédelmi témájú könyvek vásárlására használható fel.

Az eredményhirdetés 2024. október 21-én, a FÖLDÜNKÉRT VILÁGNAP alkalmából történik, a nyertes alkotások pedig felkerülnek a greensupport.hu weboldalra.

Kapcsolattartó:

            Bukta Attila

            iroda@greensupport.hu

            06-20/458-11-42

 

 

A Földünkért Világnap kiváló alkalom arra, hogy elgondolkodjunk, mit tehetünk a mindennapok során a globális felmelegedés elleni küzdelem és bolygónk védelme érdekében.

A világnap célja, hogy cselekvésre ösztönözze az embereket, hiszen csak közös erővel, a környezettudatos életmódra való áttéréssel és a felelős környezetvédelemmel érhetjük el hosszú távú céljainkat.

 

 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink