Vissza

Hírek

Pünkösdkor is Katica Tanya!

2021. május 19.

A Pünkösdhöz kapcsolódó kézműves programok mellett Mesterségek napja is lesz nálunk. Tartsatok velünk a hosszú hétvégén, a tavaszi jó levegőn a Zselic szívében!

Pünkösdkor is Katica Tanya!

Május 22. és 24. között, a jeles hétvége alkalmából vendégeinknek lehetősége nyílik szombaton és vasárnap is kipróbálni a babakészítést Rostás Klárával. Pünkösd hétfőn korona, és virágos függő készítésével várunk Benneteket!

Ha mégsem a kézműveskedést választjátok, sok más program és játék vár rátok! Nálunk 13 hektárnyi külterületen élvezhetitek a tavaszi levegőt. Sétáljatok egy nagyot a tóparton és fedezzétek fel az újdonságokat a Katica Tanyán!

A pünkösdi hétvégén gasztronómiai ajánlatunk: Citromkrémleves – Grillezett csirkemell zöldfűszeres mártásban – Gyümölcsrizs.

A hatályos jogszabályok értelmében azokat a látogatókat áll módunkban a Katica Tanya létesítményeibe beengedni (akár szállásra, akár az Élményközpontba), akik érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy az oltást igazoló mobil applikációs igazolással rendelkeznek. Tájékozódjatok a részletekről az elindulás előtt itt!
Európai Uniós pályázataink