Vissza

Hírek

Repülj velünk a lovagok világába! Középkori hétvége a Katica Tanyán

2020. július 27.

Augusztus első hétvégéjén ismét a lovagok korában találhatják magukat azok, akik a Katica Tanyára látogatnak. A kreatív kézműves programok mellett a középkori hajítógép bemutatón is részt vehettek, mely mindig egy különleges élmény.

Repülj velünk a lovagok világába! Középkori hétvége a Katica Tanyán

A nagy népszerűségnek örvendő lovagi hétvége keretében, augusztus 1-2 között izgalmas és kreatív középkort idéző programokkal várjuk az egész családot. A középkori címerfestés után várunk a csatacsillag– és kelevézdobáson, valamint arra is lehetőséged lesz, hogy íjászként tedd próbára magadat! Az izgalmas és kreatív programokat követően figyelmedbe ajánljuk a hajítógép bemutatót is, mely minden alkalommal egy igazán különleges élményt nyújt az ide látogatóknak!

A középkori időutazás után pedig, száguldj vissza a jelenkorba elektromos gokartpályánkon! Kisebbeknek és nagyobbaknak is egyaránt biztonságos a gokartozás: kisgyerekek a kétüléses gokartban felnőtt mellett száguldhatnak. Akik erejüket és ügyességüket tennék próbára, azoknak kiváló választás legújabb attrakciónk, a baltahajítás. Természetesen a több, mint 100 kül- és beltéri attrakció is rendelkezésetekre áll, így jó és rossz idő esetén is garantált a szórakozás a Katica Tanyán! 

elektromos gokart

Az Élményközpont a Balaton déli partjáról is könnyen megközelíthető, kevesebb, mint 1 órányi autózásra van, ha a 67-es útról érkeztek. Kerüljétek el a sorban állást és regisztráljatok előre online Katica Klubkártyára ide kattintva!

Gasztronómiai ajánlatunk: Nyerges leves (csülkös bab) - Csikós tokány galuskával  - Diós kevert.

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.  

 

Európai Uniós pályázataink