Vissza

Hírek

Szent András napja és Advent a Katica Tanyán

2022. november 23.

Elérkezett az első Adventi vasárnap is idén. Bár az évnek nemsokára vége, a Katica Tanyán nem áll meg az élet, és a hideg időben is rengeteg programmal és játékkal várunk benneteket.

Szent András napja és Advent a Katica Tanyán

Szent András meghozza számunkra az Advent kezdetét. Ezen a hétvégén a népi hagyományoknak megfelelően férjjóslásra is számíthattok nálunk, de a férjjósló praktikák mellett adventi naptárat, adventi koszorút, vagy akár mandalát is készíthettek a Katica Tanyán. A programok most sem csak a gyermekek számára nyújtanak tartalmas kikapcsolódást. Mint mindig, most is gondoltunk az összes korosztályra.

Ahogy közeledünk a karácsonyhoz, úgy válik egyre elérhetőbbé a téli napforduló. Már csak egy hónapot kell várnunk, hogy rövidüljenek az éjszakák, és nőjön a napos órák száma. Ezzel együtt, mi olyan környezetben várunk, ahol nyugodtan megfeledkezhetsz a ködös délutánokról és a hideg napokról: beltéri attrakcióink fűtött tereinkben várják az érdeklődőket, így az időjárás nem akadályozhat meg senkit, hogy kikapcsolódjon a Tanyán.

logikaijatek

Kalandbarlangunkban számos ügyességi és logikai feladvány várja az érdeklődőket. Ha elfáradsz, éttermünkben kipihenheted magad, miközben a jóllakottságodról is gondoskodunk. Ha pedig csak egy üdítőre, vagy kávéra vágysz, azt is megtalálod a kínálatunkban.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Húsleves gazdagon – Narancsos–mézes kacsacomb – Túrós–narancsos kalácspuding

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink