Vissza

Hírek

Szent Mihály napja és mesés hétvége a Katica Tanyán

2024. szeptember 17.

Mit ünneplünk Szent Mihály napján? Tartsatok velünk és megtudjátok! Nem fogtok unatkozni, ha minket választotok ezen a hétvégén!

Szent Mihály napja és mesés hétvége a Katica Tanyán

Hétvégén ünnepeljük Szent Mihály napját, amely egész Európában ismert parasztünnep. Ez a nap a gazdasági évnek egy fontos fordulópontja, az Alföldön és Eger környékén a szüret megkezdésének időpontja. Szent Mihály napján tértek vissza a György napján kihajtott állatok a legelőkről.
Az ünnep alkalmából mesemondással és egyéb tematikus programokkal várjuk a hozzánk látogatókat.
Jóság -és csintalanság köveket készítünk, emellett lehetőséged nyílik bátorságpróbán helyt állni, valamint mesét is mondunk, nektek pedig ki kell találni, melyik mese szereplői vagytok
Száraz időben nagyszerű lehetőséget kínál az elektromos gokart pályánk, ahol a száguldás szerelmesei élhetik ki szenvedélyüket, vagy a Bolyongónk, ahol a ti képzeletetekre van bízva, hogy csak a kiutat keresitek, vagy rögtön odaképzelitek a Minotauruszt is. Ha az égbolt csatornái megnyílnának, akkor sem kell attól tartani, hogy unatkozni fogtok, hiszen beltéri játszóink minden korosztály érdeklődését felkeltik és kikapcsolódást biztosítanak a hétköznapok esetleges szürkeségéből.


Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Fahéjas almaleves– Popeye kedvence– Piskótatekercs
 

 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink