Vissza

Hírek

Szent Mihály napja és mesés hétvége a Katica Tanyán

2022. szeptember 20.

Szeptember utolsó hétvégéjéhez érkeztünk. Tematikus programjaink keretében egy mesés hétvégével várunk Benneteket!

Szent Mihály napja és mesés hétvége a Katica Tanyán

Szeptember utolsó hétvégéjéhez érkeztünk. Mint sokan tudják, Szent Mihály napját korábban gazdasági évfordulóként értelmezték. Az áprilisban (Szent György nap) kihajtott jószágokat ilyenkor hajtották vissza; elszámoltatták a juhászokat, illetve, ha szükség volt rá, ilyenkor szerződtettek újakat. De a praktikus dolgokon kívül, számos szokás és vélemény kötődik e jeles naphoz. Szeptember végén fordul át hidegre az időjárás, így érthető, hogy megannyi képzettársításra adott lehetőséget.

A fentiekhez igazodva raktuk össze a Katica Tanya hétvégi programját is: jóság–és csintalanság kövek – bátorságpróbák – mesemondás – Melyik mese szereplője vagyok? Izgalmas, tréfás ötletek, amelyeket nem befolyásolhat az időjárás.

Száraz időben nagyszerű lehetőséget kínál az elektromos gokart pályánk, ahol a száguldás szerelmesei élhetik ki szenvedélyüket, vagy a Bolyongónk, ahol a ti képzeletetekre van bízva, hogy csak a kiutat keresitek, vagy rögtön odaképzelitek a Minotauruszt is. Ha az égbolt csatornái megnyílnának, akkor sem kell attól tartani, hogy unatkozni fogtok, hiszen beltéri játszóink minden korosztály érdeklődését felkeltik és kikapcsolódást biztosítanak a hétköznapok esetleges szürkeségéből.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Fahéjas almaleves– Popeye kedvence– Piskótatekercs

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink