Vissza

Hírek

Szent Miklós a Katica Tanyán

2022. december 1.

Nem számít, hogy hideg vagy meleg az időjárás, mi egész évben nyitva vagyunk. Töltsétek velünk a hétvégét a Katica Tanyán, és találkozzatok ti is a Mikulással!

Szent Miklós a Katica Tanyán

Megérkeztünk decemberbe. Az év utolsó hónapjában számos olyan nap van, amire folyamatosan várunk. Az első ilyen december 6-án Mikulás napja – nálunk viszont már december 3-án, 15 órakor megjelenik az őszszakállú, hogy megajándékozza a gyermekeket. Emellett, akinek van kedve, foglalkozásainkon csipesz rénszarvast és hópehely ablakdíszt készíthet, amivel máris hozzájárult az otthona ünnepi dekorációjához.

Mivel sokaknak ez az időjárás már inkább hideg, így arra is lesz időtök, hogy kitöltsétek a Katica-, vagy az Öko-totónkat.

De természetesen a hűvös nem kell, hogy elvegye bárki kedvét attól, hogy kilátogasson a Katica Tanyára. Nálunk kellemes meleg várja a vendégeket, és ha igazán belevetitek magatokat a játékba, még az is megeset, hogy kifejezetten melegetek lesz.

jatszohaz

Emellett a szokásos programjaink is várnak benneteket, így teljesen kizárt, hogy ne találj kedvedre való programot nálunk. 

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Fokhagymakrémleves – Cigánypecsenye –Aranygaluska

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink