Vissza

Hírek

Szívmelengető történet: Negró kutyus új családra lelt

2021. augusztus 10.

Volt egyszer egy szép nyári nap, valamikor 2021. júliusának közepén. Ezen a szép nyári napon érkezett egy levél a Katica Tanyához közeli szálláshelyről, hogy hozzájuk szegődött egy édes kutyus. Nekik ugyan nem kell, kérdezgessük meg a Vendégeinket, hátha közülük valaki a gazda.

Szívmelengető történet: Negró kutyus új családra lelt

És itt indul Negró története...

A levél megérkezését követően kisvártatva megjelent a kutyus is, teljes elhanyagolt bundájának pompájában, a maga kedvességével, és barátságos lényével. Emberekkel nem is volt baj, állatkáinkra (leginkább Samura, és Zelmára) viszont a frászt hozta egy nap többször, lévén terelővér csörgedezik ereiben. Nem maradhatott ez a helyzet huzamosabb ideig így, hát nekiálltunk gazdit keresni neki.

Kérdezgettünk fűt-fát, próbálkoztunk Vendégeinknél, de senkinek sem kellett ez szupercuki, de eléggé elhanyagolt külsejű ebtárs ☹. Már majdnem kardunkba dőltünk kudarcunk terhe alatt, amikor megérkezett a jobb élet ígérete egyik nyári diák munkatársunk Petra személyében. Félve bár, (nem volt még soha kutyájuk) de reményekkel teli vitte haza újdonsült ebtársát. 

Negró lett a neve. Kis kozmetika, állatorvos, és millió szeretet ezt tette vele: 

Negro új családra lelt!
Negro új családra lelt!

Köszönjük Petra!!!!!
 

Európai Uniós pályázataink