Vissza

Hírek

Téli otthon a Katica Tanyán

2022. november 16.

Miközben itt állunk a tél előszobájában, van még néhány dolog, amit elvégezhetünk a nagy hidegek beállta előtt. Az egyik legfontosabb, hogy megelőzzük a szürke hétköznapok kellemetlen érzését. Erre kínálunk megoldást, amikor a Tanyára hívunk.

Téli otthon a Katica Tanyán

Bár néhány attrakciónkat már téliesítettük, így is száz program lehetőséget kínálunk azoknak, akik kilátogatnak hozzánk. Viszont mi is tudjuk, hogy az év vége felé közeledve, egyre inkább a havas évszak veszi át az irányítást a mindennapjaink felett. Szeretnénk segíteni nektek, hogy a legnagyobb zimankóban is megtaláljátok azokat a programokat, amik mosolyt csalnak a ma és a tegnap (no meg, a tegnapelőtt) fiataljainak az arcára. A Téli otthon ugyanolyan szép és szívmelengető tud lenni, mint bármely másik. Amivel a Katica Tanyán várunk ezen a hétvégén: ajtódísz– mécses tartó– ablakdísz– narancsos függő készítés.

Egy séta a tanyán, felér egy kirándulással, így ha éppen nem öntözi a földet az áldott eső, hatalmas területen kínálunk néznivalót. Állataink már a téli szálláshelyeiken várnak benneteket, ami nekik melegséget, nektek pedig könnyebb megtekintést kínálnak.

jatszohaz

Kalandbarlangunkban a csocsó szerelmesei, vagy akár a biliárd virtuózai is megtalálják a nekik tetsző programot. Aki pedig még most is adrenalin bombára vágyik, azt várják a 8 méteres mászófalaink. 100 % biztonság, 100 % élvezet.

Szeretsz bújócskázni? Beltéri játszóházunk pedig a csúszdák mellett nagyszerű lehetőséget nyújtanak, hogy hódolj ennek a szenvedélyednek. Zeg-zúgos, kanyargós, trükkös: ez jellemzi a játékot, amire szeretettel invitálunk.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Burgonyaleves – Szezámmagos rántott csirkemell filé – Vargabéles

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink