Vissza

Hírek

Teljes nyitvatartással és újszülött bocival várunk Benneteket!

2020. május 26.

Ebben az évben sem telhet el úgy a Gyermeknap, hogy nem találkozunk a Katica Tanyán! A jó hír az, hogy immár teljesen újranyitottunk: kül-és beltéri játékainkat egyaránt használhatja az egész család! És ez még nem minden! Új jövevénnyel is gazdagodott a Katica Tanya.

Teljes nyitvatartással és újszülött bocival várunk Benneteket!

Ismét teljes nyitvatartással várunk Benneteket a 13 hektárnyi jó levegőn! Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a Katica Tanyán megtalálható több, mint 100 féle kül-, és beltéri játszóalkalmatosságot. A jókedv és kacagás garantált az egész család számára! Gyermeknap alkalmából pedig szombaton és vasárnap is 14:00-18:00 óra között, közös babakészítésre invitál minden kedves látogatót Rostás Klára!

Új jövevény a Katica Tanyán! Nagy szeretettel vártuk már Hetty kis borjának világra jövetelét. Nemrég meg is született a kis boci, aki a Henrik nevet kapta. A hétvégén vele is összebarátkozhattok majd. 

Henrik

Természetesen továbbra is nagy figyelmet szentelünk a megfelelő biztonsági intézkedések betartására, ezért arra kérünk, hogy ITT tájékozódjatok, mielőtt elindultok a Katica Tanyára! 

Nagy szeretettel várunk benneteket! Töltsük együtt a Gyermeknapot!

Európai Uniós pályázataink