Vissza

Hírek

Új kenyér ünnepe a Katica Tanyán: Agyagozás Falusiné Terjék Évával

2023. augusztus 17.

Ezen a hétvégén tarjuk legnagyobb nemzeti ünnepünket. Gyertek és tartsatok velünk augusztus 19 – 20-i hétvégén, számos programmal készülünk.

Új kenyér ünnepe a Katica Tanyán: Agyagozás Falusiné Terjék Évával

Az államalapításról való megemlékezésre mi volna méltóbb, minthogy első királyunkra, Szent Istvánra emlékezve, koronát készítsünk veletek és természetesen részt vehettek az „új kenyér” elkészítésében is. Az estét pedig tűzijáték helyett egy tüzes-golyó lövéssel zárjuk. Ha pedig a múltba nézünk, tekintsünk egy ősi szakmára, ami ma már inkább művészet, mint hétköznapi tevékenység. Szombaton és vasárnap Falusiné Terjék Évával agyagozhattok. A kezetek alatt, az élettelennek tűnő anyag hirtelen lelket kap. Évivel dolgozva pedig mindenki képes a csodára.

A fentiek mellett is még több mint száz attrakció vár rátok, amiből a várható kellemes meleg miatt kiemelnénk a fiatalok, és a régebb óta fiatalok számára is felüdülést nyújtó vízi-parkunkat. Természetesen mind szabadtéren, mind pedig a beltéri játékok várnak rátok a Katica Tanyán.

Gasztronómiai ajánlatunk: Zöldségkrémleves – Gránátos kocka– Meggyes pite

Figyelem: egyéni és családos látogatóinknak nem kell előre bejelentkezni, időpontot foglalni. Nyitva tartási időben bármikor látogathatóak vagyunk.
Európai Uniós pályázataink