Vissza

Hírek

Újra üzemel a ponton-híd!

2018. július 30.

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy sokak nagy kedvence, a ponton-híd újra várja azokat a vállalkozó szellemű gyermekeket és felnőtteket, akik szeretnék tesztelni ügyességüket és kipróbálni, hogy milyen érzés a vízen járás! Fuss, szaladj át egyik partról a másikra, de vigyázat bele ne ess a vízbe! A játékot csak úszni tudók használhatják!

Újra üzemel a ponton-híd!

A ponton-hídon már átszaladtál? Kánikula van? Süt a nap, az égen egy felhő sincs? Nálunk ez nem akadálya a jókedvnek és a játéknak! Várunk mindenkit egy Mátyás király korát idéző hétvégére! Hallgathattok mesét Mátyásról az igazságosról, lehetőség lesz pajzsfestésre, valamint igazmondó társas, íjászat és lovagi próba is vár mindenkit, aki szeretné színesebbé tenni augusztus első hétvégéjét! Ha pedig kimelegedtetek, a Víziparkban csücsülő béka és az ég felé ácsingozó virágok felfrissítenek!
A programokhoz erő is szükséges, melyet éttermünkben gyűjthettek egy finom ebéd keretein belül.

További hírünk: augusztus 1-től megjutalmazzuk egy ajándék pecséttel a visszatérő vendégeinket, ha elhozzák magukkal újra a Kis Katica Pontgyűjtő Füzetet. Senki se felejtse otthon!

Várjuk vendégeinket az év 310 napján!

Európai Uniós pályázataink