Vissza

Hírek

VR Élménynap a Katica Tanyán!

2020. október 16.

A VR vagyis virtuális valóság megtapasztalása sokak számára izgalmas, új élmény lehet. A Mosolygyár Egyesület jóvoltából ennek az élménynek átélésére lesz lehetősége a Katica Tanyára látogatóknak, október 24-én egész nap!

VR Élménynap a Katica Tanyán!

A számítógép, a mobiltelefon és az internet után a következő nagy változást a virtuális valóság (VR) hozhatja el az életünkbe. A VR-nek ezernyi felhasználása lehetséges: Az oktatást éppúgy forradalmasíthatja majd, mint a szórakozást és a játékot. 
 
A Mosolygyár Egyesület az utóbbi segítségével ad egy kis ízelítőt a virtuális világból és ha valaki kipróbálja, egy dolog lesz garantálható: mosolyt fog csalni az arcára :)

Október 24-én egész nap két izgalmas játékot próbálhattok ki:

  1.  Felülhettek a virtuális hullámvasútra és 
  2.  tesztelhetitek ügyességeteket a Beat Saber elnevezésű játékkal is. 

A közönség sem fog unatkozni, hiszen projektorok által kivetített képen követhetjük, hogy mit lát a versenyző.

A Mosolygyár Egyesület sokat tesz azért, hogy a VR eszközök az oktatásba is bekerüljenek, hiszen már számos kiváló oktatási anyag található meg VR-ra főként földrajz, biológia és kémia területén. A Katica Tanyán pedig hiszünk a szemléltető, gyakorlatias, élményalapú játszva-tanulás erejében. Ezen közös kapcsolódás mentén adunk teret az ilyen típusú kezdeményezéseknek. Örömmel teszünk eleget a Mosolygyár Egyesület felkérésének is, és bízunk benne, hogy a közeljövőben akár már a tantermekben is tettenérhető lesz ez az ismeretanyagot vizuálisan is bővítő eszköz!
 
Ne maradjatok le Ti sem erről a vadonatúj élményről! Látogassatok el hozzánk az őszi szünet második napján is! Egész nap megtalálhatjátok ezt a kivételes lehetőséget az étterem felől megközelíthető szülinapi szobában!
 
Ha a Mosolygyár Egyesületről akartok többet tudni, akkor klikk ide!

Ez a program valószínű nagyon népszerű lesz, kérjük, a távolságtartás és a maszkviselés szabályaira itt fokozottan ügyeljetek! Mi is a legnagyobb gondossággal igyekszünk biztosítani a higiénikus feltételeket. Együttműködéseteket köszönjük!

Európai Uniós pályázataink