Vissza

Hírek

Zárjuk a nyarat és hangolódjunk a sulira együtt!

2020. augusztus 25.

Nyakunkon a szeptember...Gyertek és élvezzük még utoljára együtt a nyarat! Katica és nyárvégi iskolaváró napokkal készülünk augusztus utolsó hétvégéjén.

Zárjuk a nyarat és hangolódjunk a sulira együtt!

Augusztus 29-30 között már az iskolára hangolódunk a Katica Tanyán! Kézműves foglalkozásaink keretében lehetőséged lesz egyedi órarendet és mappát készíteni nálunk. Emellett Katicás könyvjelződet és kulcstartódat is megalkothatod, így könnyen visszaemlékezhetsz Katica Tanyás nyári kalandjaidra az őszi napokon is.

Újabb édes kis jövevény a Katica Tanyán! Nemrég született meg Rozi tehén újszülött borja, Roland! Vele is találkozhattok a Tanyán, a több, mint 40 fajta háziállat mellett.

Roland

 

A héten elstartolt az  I. Katica Tanya E-Gokart Megmérettetés kvalifikációja is, azonban szeptember 2-ig még lehet jelentkezni, ha eddig lemaradtál volna!

e-gokart verseny

Részletek és a nevezés menete itt!

Bár búcsúzunk a nyártól, de a Katica Tanyán nem áll meg az élet! Ősszel is folytatódnak tematikus hétvégi programjaink, emellett pedig továbbra is várunk kül- és beltéren egyaránt, a több, mint 100 féle játszóalkalmatossággal.

Gasztronómiai ajánlatunk: Burgonyaleves– Kárpáti borzaska– Rizsfelfújt. 

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.  
Európai Uniós pályázataink