Vissza

Hírek

HÉTVÉGI PROGRAMAJÁNLÓ

2018. március 14.

A hétvége az egész heti munka után járó jutalom, a jól megérdemelt pihenés, szórakozás, kikapcsolódás kell, hogy legyen. S lehetőleg ebbe az egész család minden tagja férjen bele.

HÉTVÉGI PROGRAMAJÁNLÓ

A gyerekek jól szórakozzanak, apa ne idegeskedjen, és az sem baj, ha anyának főzés nélkül telik el a napja. Mindenkinek meglegyen az, amitől feltöltődik. Aki a Katica Tanyát választja hétvégi programként, annak ezekből a dolgokból bőven kijut.

Pihenés, kikapcsolódás, szórakozás:


A Katica Tanyán található több, mint félszáz játszóalkalmatosság (melyek egy belépőjeggyel korlátlanul igénybe vehetők ) biztosítja a felhőtlen szórakozást. A család apraja-nagyja bizonyíthatja ügyességét, leleményességét, bátorságát. A festői szépségű tájat bebarangolva minden szegletben találni valami érdekes, eddig nem látott, szórakoztató élményt. Együtt lehet önfeledten játszani, kacagni küzdeni, a másikból erőt meríteni.


A tóparton vízi járgányok hada várja, hogy megszelídítsék őket. A bolyongó labirintusban az egész család átváltozhat nyomozóvá, a betűlyukasztók után kutatva. Az ugrálódombok, trambulinok felérnek egy igazi cardio-edzéssel. A nyári nagy melegben igazi fröcsi partit rendezhetnek a gyerekek a vizes játszón, miközben apa és anya a napvitorlák alatti hűvösből csodálhatja őket. A Telibe Találda hatalmas családi csaták színtere lehet, ha mindenki elég harcias. A Kiütlek játékból büszkén integethetnek ki a csemeték szüleikre, bizony ők tudnak a legnagyobbat ugrani a világon. A csúszdákon a gondokat hátrahagyva suhanhat kicsi és nagy, beleveszve a hétvége örömteli pihenésébe. Az állatsimogatóban mindenki közel kerülhet egy, a szívének kedves kis jószághoz, és igazi kuriózumként meglesheti hogyan táplálkoznak a szurikáták. Ha nyugalmasabb kínálatra vágyik a család, akkor hétvégente süthetnek langallót vagy kenyeret. A kemence begyújtásától egészen a friss, ropogós kenyér megsüléséig aktív részesei lehetnek a programnak, melyben mindenki előhívhatja a rejtett konyhaséfet magából. Kézműves foglalkozásokon a gyerekek fantáziája szárnyra kaphat, a szülőkkel együtt közösen alkothatnak. 
Ha kalandvágyó a família, a hétvégi kőgolyó, és tüzes golyó hajításon mindenképpen ott a helye. Míg apa a hajítógépet tekeri, a gyerekek büszkén tapsolva bíztathatják. A tréfás népi játékokon gyerek és felnőtt megtapasztalhatja, hogyan lehet „nyomkodás” nélkül jól szórakozni. Az erdő hűvösében az erdei kötélpályán igazi adrenalin fröccsben részesülhetnek azok, akik saját magukat legyőzve a Dél-Dunántúl leghosszabb lecsúszójáról megcsodálják a gyönyörű zöld lankákon legelésző tehenek foltos hátát. 

Főzés nélkül teljen a nap:


És mindezen kaland után a család megéhezik. Az étterem déltől este 6 óráig várja az éhes hasakat házias, hagyományos ízekkel. Az a’ la carte módon választott ételek fél adagban is kérhetők. Az ifjabb korosztály számára gyerek menüvel is készülünk. 

A Katica Tanyán a család minden tagja megkapja azt, amit hétvégi feltöltődésnek hívunk.

Európai Uniós pályázataink