Vissza

Hírek

HÉTVÉGI PROGRAMOK CSALÁDOKNAK

2017. november 21.

Minden családban csütörtökön de legkésőbb péntek tájékán felmerül a kérdés: - Hova menjünk, mit csináljunk a hétvégén?

HÉTVÉGI PROGRAMOK CSALÁDOKNAK

Ilyenkor apa, vagy anya leül a Google elé, és fékevesztetten püfölni kezdi a billentyűt hétvégi programok után kutatva, melyek az egész család számára kielégítőek. Olyanok után, melyben mindenki jól érzi magát kortól, és nemtől függetlenül. Mely után az egész család egyöntetűen azt mondja: - Ejha! Ez klassz volt! Megérte elmenni. És a gyerekek nyaggatják a szülőket: Ugye legközelebb is elmegyünk?

A gép kidobja a Katica Tanyát Patcán. Miért éppen oda? Elmesélem nektek.

A Katica Tanya egy olyan hely, ahol megpihentetheted fáradt idegrendszeredet az egész heti hajsza után. Ahol fellélegezhetsz, gondokat kizárhatod, ajtón kívül hagyhatod. Fel tudsz töltődni a dombok, és a rajtuk legelő tarkák látványával. És ami a legfontosabb: az egész családdal együtt.

Családi-kézműves programok:

A családi programok remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy közös élményeket szerezzetek. Együtt csináljatok valami olyat, melyre évek múltán is szívesen emlékszik vissza mindenki. Kézműves foglalkozásaink alkalmával tudtok maradandót alkotni, kreatív éneteket felszínre hozni.

Gazdálkodás-állatgondozás:

Gyermekeitek játszva tanulhatnak állatokról, növényekről, gazdálkodásról. Az állatgondozások alatt testközelből megtapasztalhatjátok milyen egy állat szeretete,  ráérezhettek az önzetlen jócselekedet ízére.

Hagyományőrzés:

Hagyományőrző programjaink alkalmával megkóstolhatjátok a saját munkátok édes gyümölcsét a friss, meleg, ropogós kenyeret.

Szórakozás-család-barátok:

Újra gyermekek lehettek: felhőtlenül csúszhattok, ugrálhattok, gokartozhattok, és lövöldözhettek. Megismerheted határaidat. Legyőzheted félelmeidet, ha le mersz csúszni a legmeredekebb csúszdán, vagy végig mersz menni a leghosszabb kötélpályán. Bátoríthatod gyermekeidet, önbizalmat adhatsz nekik, példát mutathatsz. Amikor mindezeket megtapasztaltad, kipróbáltad, elbuktál, vagy nyertél, jöhet a jól megérdemelt finom ebéd. Éttermünkben házias ételekkel a’la carte módon tudjuk vendégül látni az egész családot. A várnál eltöltött idő, melyet a hajítógép feltekerésével töltesz, remek alkalom arra, hogy történelmi időutazáson vegyél részt, és a „sorstársak” kik tekerik a gépet megismerkedjenek, barátságok köttessenek melyek az éttermi teraszon a naplementében egy pertuval megpecsételődnek. De ha nem vágysz új barátságokra, akkor a régiekkel való „találkákat” is segítjük. Szervezhetsz baráti összejövetelt, osztálytalálkozót, esküvőt, szülinapot mi segítünk benne. 

Öko-tudat:

Csak olyan energiát használunk, melyet mi magunk termelünk meg megújuló energiaforrásból. Napelemeket, napkollektorokat telepítettünk. Az esővizet összegyűjtjük, ezzel is csökkentve az ivóvíz felhasználásának mennyiségét. Mozgásérzékelős világítástechnikát találsz minden mosdónkban. Gyökérmezős szennyvízkezelőnk vegyszer nélkül, a természet segítségével „tűnteti el” a számunkra káros anyagokat. Ebből adódóan ha hozzánk jössz, kevesebb környezeti terhelést teszel, mintha otthon maradtál volna. Csökken az ökológiai lábnyomod, a természetnek jót teszel!

  • Itt még anya is jól fogja érezni magát, pedig máshol mindig aggódik.
  • Itt még apa is jól fogja érezni magát, pedig mindig siet.
  • Itt még az hugi is jól fogja érezni magát, pedig mindig sír.
  • Itt még a báty is jól fogja érezni magát, pedig neki SOHA SEHOL SEMMI NEM JÓ!
  • Tegyél próbára minket, várunk szeretettel a Katica Tanyán az év 315 napján!
Európai Uniós pályázataink