Vissza

Hírek

Hétvégi programötletek

2018. február 27.

Hangzatos marketing szlogenek, hatásvadász üzleti fogások, vonzó, felszínes mondatok, amik mögött nincs valódi tartalom.

Hétvégi programötletek

Ezek azok, amiktől a Katica tanya garantáltan mentes.

Nincsenek üres szavak, ígéret is csak egy: ha nyitott vagy az élményekre, jól akarod érezni magad, itt megteheted. Az élményközpont elemei, dolgozói mind azon vannak, hogy ez megvalósuljon, már csak csatlakozni kell hozzájuk. Kell ennél hitelesebb, csábítóbb ajánlat? Kötve hisszük.

A kikapcsolódás, szabadidő nagy értékkel bír a gyermekes apukák, anyukák számára is. Idő. Idő. Idő. Ez a kulcsszó. Az idővel küzdünk mindannyian, főleg, akiknek fontos, hogy a családtagok mindent megkapjanak, ne hiányozzon semmi a boldogságukhoz. Ez viszont azt vonja maga után, hogy a szabadidő egyre kevesebb lesz. Pont emiatt egyre felértékelődik. Azonban amint a  vendégek megérkeznek a Katica Tanyára, mintha az idő is megállna egy pillanatra, majd nap végén egyszercsak azt veszik észre: gyorsan elillant. Ilyen ez a szabadidő…


Éppen ezért nem mindegy kivel, hol, hogyan töltjük.

Van, aki aktívan, van, aki passzívan pihen, attól függően, mi kapcsolja ki. A Katica Tanyán mindkét fajta pihenés elérhető. Nem kötelező aktívnak lenni, lehet nézelődni, lepihenni egy meleg nyári napon a réten, és csak évezni, ahogy a gyerekek csúzdáznak, nevetnek, kergetőznek. Lehet csak belesüppedni az egyik babzsákfotelbe a játszóház szélén, és onnan kémlelni néha, amikor a többiek felkiáltanak: - ezt nézd, mekkora ötletem támadt, mit tudok, mit merek! Igaz, az aktív időtöltésre talán még több alkalom nyílik. A gyerekek lehetnek bátrak, önállóak, kreatívak, akár kicsit nyűgösek is, ha éppen elfáradtak, aztán újra vidámak, önfeledtek, játékosak, érdeklődők, kíváncsiak, lehetnek passzívak, és aktívak. Egyszóval lehetnek szabadok, de mindenekelőtt igazán gyerekek lehetnek.
A lovagi hétvége, a Kiütlek, óriás csúzdák, bolyongó, trambulinok, ugrálódombok, vízi játszótér, Telibe-találda, focibiliárd, Matyi vonat, hordóutánfutó járat, állatgondozás - csak néhány olyan hívószó, amiről egyből a Katica Tanya juthat mindenki eszébe.
A hétvégi Jeles napok a fent említett összes attrakciót biztosítják, ezen kívül részt lehet vállalni a tehénfejésben, a gokartpályákon kicsik-nagyok megmozgathatják izmaikat, indulhat a fogócska. A változatosság kedvéért minden hétvégén a kézügyességet próbára téve is alkothatnak a látogatók. A fantázia világából átugorhatnak a játszó,-és csúzdaházba, majd kikanyarodva onnan megpihenhetnek az öreg gépparknál. A luficsata előtt egy kis vonatozás, vagy a hordójárattal meglátogatni a lovakat, szemügyre venni a kecskéket, marhákat, csacsikat, „lepacsizni” Morzsa kutyával, aki töretlenül hűséges minden kedves vendégünkhöz, aki egyszer megvakargatta a fülét. Következő állomásként jöhet a tavi játszótér.
A labirintusból kitalálni kihívás, ahogy a pontonhídon átkelés, vagy a kézikomppal közlekedés is. A vízijárgányok megszelidítése sem kis feladat, össze kell dolgozni, akárcsak a DINO hintó kormányzásánál. Egyszerűnek hangzik, de a gyakorlat teszi a mestert, hiszen kell egy kis türelem a huncut szerkezethez. A tó és a környezete tudja leghatékonyabban a kellemes fáradtságot előidézni, ám azért a kötélpályák, 190 és 120 méter hosszú óriás lecsúszók sem kispályások ezen a téren.
Ennek következményeként egy kis levezető sétával az étteremben újabb feltöltődéshez juthatunk. A’ la carte fogyasztásra van lehetőségük az étteremben a vendégeknek, mely a sokrétű igényeket kielégíti. Az akár több napra érkező csoportok, baráti társaságok különleges kívánalmait is figyelembe veszik a csoportos menüs étkezésen felül. Valamint arra is van mód, hogy saját kezükkel dolgozzanak meg a betevő falatokért. Kemencés langalló, kenyér is süthető a Katica Tanyán. Minden jeles napokon speciális gasztronómiai ajánlattal kedveskednek a vendégeiknek.


Rendezvényhelyszínként is betölti funkcióját a különleges atmoszférájú élményközpont. A nyári hétvégék például sokszor hangosak a lagzikon szálló zeneszótól.

Európai Uniós pályázataink