Vissza

Hírek

100 attrakció egy belépő áráért

2018. május 17.

A sokszínűség mindenki számára változatosságot, a lehetőségek tárházát jelenti, ahol 0-100 éves kor között mindenki megtalálja a számítását. A Katica Tanyán erre 100 lehetőség van, egyetlen belépő áráért. Mit jelent ez? Aki hozzánk belép, a karszalagjával különdíjak befizetése nélkül tudja használni a nálunk található játékok és attrakciók 95%-át. A dombok közt megbúvó zselici kis falu egyetlen utcájának végén már a megérkezéskor is varázslatos látvány tárul elénk; kirándulásra, élményekkel teli időtöltésre csábít.

100 attrakció egy belépő áráért

Tóparti attrakciók: 


A csillogó víztükrön színes vízi járművek hada várja hogy szeld a habokat. A homokos strandröplabda pályán a játék hevében megszáríthatod a vizes játszótér színesen ragyogó virágaiból rád fröccsenő vízcseppeket. Ugrálódombjainkon az árnyékot adó napvitorlák hűvösében pattoghatsz, amíg a lábad bírja. Ha itt bedobtad a törölközőt, a luficsúzli kipróbálása után biztosan szükséged lesz egyre, melyet a tóparti kis házunkban megvásárolhatsz. Ha nem csak az attrakciók tengerében szeretnél eltévedni, térj be az 500 m2-es Bolyongó óriás labirintusunkba. Mivel pihenésre mindenkinek szüksége van, az egész család traktoros túrára indulhat Matyi járatunkon, ahonnan megleshetik békésen legelésző lovainkat és szamarainkat. Kalandosabb utazásra hívjuk a legkisebbeket hordóutánfutó- járatunkon, amit ők is kormányozhatnak. 

Élményközpont:


A nyári rekkenő hőségben enyhülést hoz az Élményközpont egyszerűséget sugalló, régi értékeket is hordozó tégla épület-együttese. A beltéri attrakciókat összekötő alagút első ágában kívülről szinte láthatatlan, meglepően nagy Kalandbarlangra bukkanhatsz.
Kalandbarlang:
A kalandbarlangban izgalmasabbnál izgalmasabb attrakciókat találhatunk, melyek többsége a belépő megváltásával ingyenesen használható. A színpompás mászófalak csalogatóan magasodnak az egyik sarokban, itt különféle hangulatú és nehézségi fokú falakon mászhat az, aki már legalább 15 kg-os.  A mászófalakhoz váltócipő szükséges, ez legyen nálad, ha erre jársz! A mászófalak most bevezető áron 25% kedvezménnyel próbálhatók ki, 1490 Ft-os alkalmi áron!
a másik sarokban a pattogó gyerekek nyújtanak vidám látványt az ugrószőnyeg teremben, ahol akár ugráló kosárlabdázással fűszerezhetik meg az élményt a nehezített pályán.  A barlang középső része az asztali játékoké  csocsóval ütheted el az időt,  illetve az emeleti részen sok új ügyességi és logikai játékot próbálhatsz ki az asztalokon. A mini-bowling pályán tarolhatnak a csapatok. Az nyer, aki mindent visz ebben a barátságos méretű játékban. Ez a játék különdíjas, fizethető katica hűségponttal, vagy válthattok rá jegyet csapatban  1900 Ft-os össz árért, ezzel négyen versenyezhettek.

Óriás játszó és csúszdaház:


Csúszdaházunk jó és rossz időben is egyaránt felhőtlen szórakozást nyújt minden korosztály számára. A legbátrabbak rögtön kezdhetnek a piros hirtelen csúszdával, míg a félénkebbek a szivárványos családi csúszdán acélozhatják lelküket. Akik a piroshoz még nem elég merészek, a szivárványoshoz meg már túl bátrak, azoknak a kék labdamedencés suhanás ajánlott. Az elkülönített felnőtt-, gyermekjátszó és totyogó terület 3 szinten várja a gyermekkorban elmerülni vágyó 3 generációt.
Lovagvár:
Ha Vendégeink szeretnének a középkor bűvkörébe esni, akkor irány a lovagvár! Ez a XIII. századi mintára épült palánkvár igazi időutazásra csábít. Hétvégente kipróbálhatjátok a hajítógépet, mellyel délutánonként kőgolyót, szombat este tüzesgolyót lövünk. Szintén a pihenő napokon belekóstolhatttok az íjászkodásba, és azt is meg lehet tapasztalni, milyen játékokkal játszottak régen a gyerekek. 

A modernebb játékok kedvelői hófánkos csúszdákon száguldhatnak lefele a zöld lejtőkön, tekerhetnek egy-két kört a pedálos gokartokkal, vagy akár szivacslabdákkal lőhetik a szemben álló tábort a Telibe-találdában.

A hagyományos életmódot elevenítjük fel hétvégente a kemencés kenyér dagasztásával és sütésével – ebben is részt vehet bárki, aki feltűri az ingujját. Elődeink hagyományos állataival is testközelből ismerkedhet meg bárki a közös állatsimogatások alkalmával, de az őshonos állatokon kívül van nálunk szurikáta és láma is, akik szintén érdeklődve figyelik az őket érdeklődve figyelő vendégeket. A szurikáta etetésről nem érdemes lemaradni, cuki program!

Egy aktív nap méltó befejezése  lehet a tehénfejés, amit nemcsak megnézhetsz, hanem résztvevőjeként bele is kortyolhatsz a saját magad által fejt tehéntejbe.

Európai Uniós pályázataink