Hűségprogram

A Katica Tanya minden ide látogató vendégét jutalmazza és a kedvezményeket akár már az első látogatáskor tudja használni.
Hűségprogramunknak 4 fő eleme van:

  1. Éves bérlet
  2. Hűségigazolvány
  3. Kis Katica Pontok
  4. Katica kártya

Éves bérlet

Az éves bérletet azoknak ajánljuk, akik 365 nap alatt több, mint 6 alkalommal látogatják a Katica Tanya Élményközpontját. Az ő részükre egy fényképes plasztik kártyát adunk, amely felmutatásával a jogos tulajdonosa folyamatos kedvezményekben részesül.
Az előnyök részletes leírását itt találod!

Hűségigazolvány

A Hűségigazolványt azoknak ajánljuk, akik 365 nap alatt legalább kétszer látogatják a Katica Tanya Kalandparkját. Minden látogatáskor valamely terméket vagy szolgáltatást ajándékba vagy komoly kedvezménnyel adjuk. Azaz már a második látogatásnál jól jársz!
A látogatásonkénti kedvezményekért kattints ide!

Kis Katica Pontok

Aki 2000 Ft felett vásárol éttermünkben, illetve bármelyik boltunkban miután megváltotta belépőjegyét kap egy "Kis Katica" matricát. Azaz minden 2000 Ft egy matricát ér. Kérjük, vegyél egy "Kis Katica gyűjtőt" és abba ragaszd matricáidat. Az alábbi szolgáltatásokra tudod beváltani őket:
A pontbeváltási táblázatot itt találod!

Katica kártya

A Katica Kártya egy debit kártyaként működik. Fel kell tölteni rá egy összeget és azt lehet felhasználni a látogatások során.
Kiváló ajándéknak is. Ki ne szeretne egy olyan kártyát kapni, amivel tud fizetni?
Ha elfogy a feltöltött összeg, ismételten fel lehet tölteni, így az továbbra is használható.
A részletes használat feltételeit itt találod!