Samu apa lett!

Samu apa lett!

Az újdonsült láma házaspárunk, Samu és Saci szülők lettek! Kis lámánk született! 

Nagy meglepetésre ébredtünk 2019. augusztus 11-én a Katica Tanyán. Új taggal bővült  Élményparkunk népes családja, Samu és Saci a nyár közepén összeházasodott lámapárunk szülők lettek és már a neve is meg van a kis jövevénynek.

Idén februárban kezdődött Samu, a patcai láma története, amikor társkereső hirdetést adtunk fel a nevében, hogy megtalálja az igazit. Hála az óriási érdeklődésnek és segíteni akarásnak, a közösségi média erejével megtalálta a párját a gyönyörű szép, barna szőrű Saci személyében és ezt egy lámákhoz méltó menyegzőn tették hivatalossá. Az viszont mindenki számára meglepetés volt, hogy Saci ekkor már várandós volt, így történt meg, hogy vasárnap reggel mindenki meglepetésére nem két, hanem három láma várta a reggelit a karámba. A kis lámacsikó egyébként teljesen úgy néz ki, mint a nevelőapja, így remélhetőleg Samu hamar megszokja majd új szerepét és apaként is olyan jól megállja a helyét, mint újdonsült férjként.

Szegény Samu időközben eltörte a lábát, ezért sajnos még elkülönítve van az anyukától és a kis lámacsikótól, aki kislány lett, ami külön öröm számunkra, hiszen sokkal kevesebb a nőstény láma, mint a hím. Az új jövevény a Zsófi nevet kapta és bármikor megtekinthető. Gyertek látogassátok meg! 

 

Itt megnézhetitek a Samuval kapcsolatos összes videót: a lámaesküvő és Zsófi, a kis láma videó összefoglalóját :)

Itt pedig az esküvőn készült és Zsófiról készített néhány képet lapozhatod végig :)

 

Európai Uniós pályázataink