Samu feleséget keres

Samu feleséget keres

Kedves Katica Tanya Látogatók!

A hír igaz: Samunak, a lámának hölgytársat keresünk, akivel családot alapíthatnak és a jövőben a Katica Tanyán fogadhatják a látogatóinkat.

Samu egy 4 éves, jól szocializált, más állatokkal könnyen barátkozó láma, aki már egy éve várja, hogy megtaláljuk számára az ideális lámatársat. A keresést nehezíti, hogy sokkal több hím található az országban, mint nőstény. Jelenleg egy tehén próbálja betölteni az űrt a lelkében, kisebb-nagyobb sikerrel, hiszen Ő csak barátként tekint Samura, aki ezt nehezen fogadja.

Samu az igen ritka kivételek közé tartozik, hiszen egész teste fehér, csak néhány barna folt tarkítja. A látogatókkal kedves, barátkozó, szereti, amikor fűvel etetik. Kicsattan az egészségtől, aktív és nyitott az új jövevényekre.

Az ideális társ hasonlóan fiatalkorú hölgy, hogy valóban egy életen át tarthasson szerelmük. A kedves jövendőbelinek hasonlóan jó sora lesz a Katica Tanyán, mint Samunak, akinek az igényeihez igazítottuk lakhelyét: saját karámban tölti napjait, ahol a nagy futtatón élheti ki mozgásigényét és a pihenéshez beállóval is rendelkezik.

Fontos: mindenképpen lámatársat keresünk, hiszen az alpakkák jóval kisebbek a lámáknál, így nem tudnak megfelelő társai lenni egymásnak.

Nagyon szeretnénk mielőbb megtalálni Samu feleségét, akivel családot alapíthatnak. E-mailben várjuk a jelöltekkel kapcsolatos megkereséseket, a program@katicatanya.hue-mail címen.

Köszönjük a segítséget!