Szállás

Egy gyöngyszem a Zselic szívében…

Magyarország egyik legszebb természeti környezetében, Kaposvártól alig 20km-re, a Zselici dombvidék erdőrengetegének közepén található a Hotel Kardosfa***.

Ebben a különleges, varázslatos környezetben épült az egykori Eszterházy erdészlak illetve vadászház bővülésével az új Ökoturisztikai és Konferenciaközpont.

A szálloda berendezését a harmónia és a visszafogott elegancia jellemzi. A hotel 23 szobájában 48 férőhellyel várja vendégeit.

A vendégek kényelmét szolgálja a beltéri úszómedence, a jacuzzi, a finn és infra szauna, a konditerem, a masszázs, a szolárium valamint a teniszpálya is. Igény esetén egyedülálló fakultatív programokat is kínálnak. A természet szerelmesei egész- és félnapos gyalogos- és kerékpártúrákon, lovastúrákon vehetnek részt, de lovasfogattal bejárhatják az erdőt is.

A szálloda azonban nem csak a pihenni vágyókat várja szeretettel. Továbbképzések, konferenciák, állófogadások, csapatépítő tréningek, rendezvények ideális helyszíne lehet. A 60 fős, modern technikával felszerelt konferenciaterem valamint a hotel parkjában felállítható rendezvénysátor egyaránt alkalmasak a nagyobb események lebonyolítására, amelyeknek szervezését is vállalják.

A hotelhez tartozó légkondicionált, 56 fő befogadására alkalmas étteremben a régi, hagyományos magyar ízek mellett változatos, diétás- és vadételek közül egyaránt válogathatnak a gasztronómia szerelmesei, de a reformkonyha kedvelői is megtalálják kedvenc ételeiket. Tavasztól őszig az étterem teraszán grillétkeket szolgálnak fel a vendégeknek.

A Zselic térsége Magyarország egyik legkevésbé fényszennyezett területe. Kardosfa hozzájárul ennek a természeti kincsnek a megóvásához. A parkban található lámpatestek formája, mennyisége és világítás hatékonysága a "Sötét Égbolt" megőrzését célozza.
Hotel Kardosfa***

Cím: Zselickisfalud, 7477
Telefonszám: (82) 505 190, +36 30/204-7278
http://www.zseliciutazas.hu

Európai Uniós pályázataink