Szállás

A Szarkafészek Vendégház és Kisgazdaság 2013. márciusában indult.  Célunk a hagyományokon alapuló, természet közeli, fenntartható élet, amit szívesen megismertünk másokkal is.
Birtokunkon lehetőség van a következő tevékenységekre (természetesen szezontól függően): állatetetés (az állatgondozásban való részvétel függ a gyermekek életkorától, hozzáállásától, megbízhatóságától), simogatás, fejés, sajtkészítés, sajtkóstoló, szörpkészítés, sétakocsikázás, pihenés, madárdalhallgatás, csillagoségbolt fürkészés. Remek program lehet egy közös kemencés vacsora vagy kenyérsütés.
Állataink: Fanni a tehén, Csilla a lovunk (vele lehet kocsikázni), nyúlfiak, baromfiak, kutyák, macskák. Gazdaságunkban hagyományos tejtermékeket készítünk és árusítunk (szezonálisan): sajtot, túrót, tejfölt, vajat.

Külön bejáratú falusi vendégházunk 5+4 fő pihenését biztosítja télen-nyáron, igény esetén további sátorhelyekkel, nagy terasszal. A vendégház öt fős  alsó szintjén 2 szobánk van, fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával, nagy "kiülős"terasszal. A 4 személyes tetőtérben, külön bejárattal 1 nagy szoba, fürdőszobával, nagy erkéllyel, ahonnan remek kilátás nyílik a tájra. Ideális együtt nyaralási lehetőség több generáció vagy baráti családok számára. Májustól szeptemberig jurtaszállásunkat is választhatják, konyhával, fürdőházzal, fedett terasszal. Lehetőség van kemencézésre, bográcsozásra, grillezésre. A gyermekeknek utazó vendégágy, etetőszék, gyermekkád biztosítja a megszokott kényelmet. A házban műholdas tv, WI-FI áll rendelkezésre.

Hogy kinek ajánljuk a Szarkafészket?

 Azoknak, akik szeretik a természetet, a finom sajtokat, az állatokat,  nagyanyáink ételeinek ízeit, a kirándulásokat, a felejthetetlen illatokat, a tiszta levegőt, a jó beszélgetéseket, a tábortüzet, a hajnali csendet megtörő kakasszót…

Szarka Zsolt és Anita

70/341-2015 és 70/341-2017
www.szarkafeszek.hu

anita.szarkane@gmail.com

 

Európai Uniós pályázataink