Szolgáltatások

Csapatépítés

ÁrajánlatkérésÁrajánlatkérés

Ajánlatunk csapatépítés, családi nap, vállalati rendezvény programokhoz

Magyarország vezető élményközpontú, a szabad játszva-tanulást, környezettudatosságot és a hagyományőrzést előtérbe helyező, három generáció számára is alkalmas kül-és beltéri játszóalkalmatosságokat magába foglaló létesítményében, a Katica Tanya Élményközpontban.

Hitvallásunk szerint a természetben eltöltött idő másként nem pótolható élményt jelent mindenkinek. A kétkezi munka, a kézműves tevékenységek, az ügyességi feladatok, egy működő gazdaság mindennapjainak megismerése, valamint ezen élmények közös átélése számtalan lehetőséget ad önismeret növelésére, csapatszellem fejlesztésére, kommunikáció javítására, valamint munkatársi kapcsolatok építésére.
Kinek ajánljuk? Cégek, intézmények, baráti társaságok, klubok számára kínálunk saját élmény alapú csapatépítési lehetőségeket, vagy családi programot. Fontos, hogy a munkatársak kiszakadva a hétköznapi rutinfeladatok köréből, a közös munkán kívüli feladatokban is együtt dolgozzanak. A kötetlen forma biztosítja új csapatok összeszokását, régi csoportok számára új élmények szerzését. A résztvevők képet kapnak saját és társaik képességeiről, kiderülhet ki a legjobb szervező, ki a legerősebb, ki a legviccesebb. Baráti társaságok számára is a hétköznapokból való kilépést jelenthetik a különböző feladatok a közös emlékek szerzése során. A csapattagok minden feszültséget kiadhatnak magukból az erőt, furfangot igénylő feladatok közben, szabad levegőn lehetnek, megismerkedhetnek a vidéki, középkori élet szépségeivel.

Ajánlott programjaink két csoportba sorolhatók:

 • testünket, érzékeinket mozgósító programok, illetve
 • szellemi erőfeszítést jelentő feladatok

Testünket, érzékeinket mozgósító programok 
Csapatkovácsoláshoz tapasztalataink szerint először fizikai értelemben érdemes kimozdulnunk a saját komfortzónánkból. A nagyrészt friss levegőn átélt, némi testi, fizikai erőpróbát, mozgást igénylő feladatok elvégzését követően nyitottabbá, oldottabbá válhatnak a résztvevők. Legyakoribb játékok: 

 • Tréfás népi játékok:
 • A vidék legerősebb és legügyesebb csapatát vagy személyét, a parasztolimpikon(oka)t keressük.
 • az erőpróba részét képezheti számos kihívás:
 • kötélhúzás, Toldi-féle erőpróba, Lépegetés többszemélyes „deszkacipőben”,zsákban futás: 
 • farönk hasítás, szögbeverés, kő-és sodrófahajítás
 • Kenyér- vagy langallódagasztás és sütés kemencében- a csoportnak fontos lesz a jó teljesítmény, hisz a „ki mit főzött (sütött), egye is meg” elve érvényesül. 
 • Tehénfejés, állatgondozási feladatok – az állatok ezt jól tűrik, hozzászoktak már!
 • Lovagi torna, harc, íjászverseny, csatacsillag dobás, melyek helyszíne a XIII. századi mintára épült Lovagvár és környezete. Akár egy teljes ostrom is megszervezhező. Kaloda, deres, kínzókamra is rendelkezésre áll – persze csak módjával!
 • A Katica Tanyán fellelhető erdei drótkötélpálya és a többi kül-és beltéri játék is nagyszerűen használható csapatfeladatokhoz, legyen akár egy verseny a pedálos go-kart pályán, lecsúszási rekord a csúszdák egyikén, esetleg akadályverseny a felnőtt mászó- és játszóházban.

 

„Szellemesség és szellemiesség”
A csapatszellemet és a kommunikációt, konfliktusfeloldást, vezetési ismereteket, önismeretet és egymás megismerését fejlesztő gyakorlatok és játékok is  szerepelnek eszköztárunkban. Pontos igényeik megismerését követően képzett team coach és tréner segítségével a megrendelővel közösen állítjuk össze a javasolt programot. A teljesség igénye nélkül néhány feladattípus: 

 • furfangos feladványok (ördöglakat, puzzle, 15-20 perces „szellemi torna” játékelemek)
 • MBTI (Myers-Briggs Type Indicator - saját-, illetve munkatársak önismereti és személyiségtípus megismerése képzett tréner segítségével
 • Strengths Finder – módszertan – ki miben jó és hogy tud a csapat javára szolgálni? képzett team coach közreműködésével

Szállásainkról a fenti menüpontban tájékozódhat. 
5 családi apartmanházunk, erdei faházaink és két turistaházunk rendelkezésükre áll.
Kérésére környékbeli 3 és 4 csillagos szállodákat is szívesen ajánlunk!

Ellátásról , házias, ízletes ételekről, bekészítésről a Katica Tanya Élményközpont saját éttermében gondoskodunk.

Annak érdekében, hogy vendégeink igényeit a legmagasabb színvonalon elégíthessük ki, kérjük, a programok, valamint ellátás kapcsán felmerülő pontos igények előzetes egyeztetésére szíveskedjenek időt szánni.

További információ, árajánlat kérés:
Handó Eszter coach, tréner, Katica Tanya alapító-tulajdonos
hando.eszter@katicatanya.hu
tel: +36 30-929-5306