Elektromos versenygokart

Elektromos versenygokart

420 méter hosszú modern elektromos versenygokartpályánk Magyarországon egyedi, mert 100%-ban megújuló, napelemek által termelt energiát használ. 16 együléses valamint 6 kétüléses gokart várja a sebesség és a versenyzés szerelmeseit. 

Az elektromos versenygokartoknak több előnye is van a hagyományos benzines gokartokhoz képest:

  • Környezetbarát, azaz nincs káros anyag kibocsátásuk.
  • Szinte teljesen zajtalanok.
  • Sokkal jobban gyorsulnak, mint a hagyományosak.
  • Tudnak tolatni is, ami forgalmi szempontból előnyös.
Nézd meg a képeket és videót a versenygokart pályáról!
 

Korhatár és magasság

A gokartokat egyedül 10 éves kor és 145 cm-es magasság felett lehet használni. Az ülések és a pedálok a testmagasság függvényében állíthatóak, sőt az ülésekbe helyezhető betétekkel tovább növelhető a kényelem. 

Technikai és használati információk

  EGYÜLÉSES KÉTÜLÉSES
Típus BIZKARTS ECOVOLT NG+ BIZKARTS ECOVOLT DS
Darabszám 16 6
Teljesítmény 10.5kW, 45Nm elektromotor 10.5kW, 45Nm elektromotor
Sebesség 60 km/h, távolról szabályozható 60 km/h, távolról szabályozható
Súlya 250 kg 260 kg
Pedálok, ülések állíthatóak állíthatóak
Fékek, féklámpa hidraulikus hidraulikus
Lítium elemek 51.2V, 3kWh 51.2V, 3kWh
Hátrameneti kapcsoló van van
Gokartozó min. magassága 145 cm Csak nagykorú vezetheti!
Gokartozó min. korhatára 10 év Korhatár nincs, a gyermeknek el kell viselnie a sisakot a fején.
Gokartozó max. súlya 120 kg 180 kg (2 fő)
Bukósisak, nyakvédő (gyereknél) Kötelező. Kötelező.
Amit biztosítunk Ülésmagasító, nyak -és bordavédő. Ülésmagasító, nyak -és bordavédő.

Kétüléses versenygokartoknál a két ülés egymás melletti elhelyezéssel megoldott, a második kormány is használható vagy kikapcsolható.

Árak, kedvezmények

  • Regisztráció nélkül: 3 790 Ft / futam (8 perc száguldás). Az eredményed nem kerül be az adatbázisba, így a futamod után elveszik.
  • Tagsági kártyás regisztrációval: 3 190 Ft / futam (8 perc száguldás). A tagsági kártyával élvezheted az összes kedvezményünket a Katica Tanya egész területén, azaz nemcsak a gokartpályán. Eredményeidet azonnal láthatod e-mailen, ha legközelebb ellátogatsz az egész futamtörténetedet láthatod.
  • Tagsági kártya: 500 Ft, mely 3 évig érvényes. 
  • Kétszemélyes gokartban a második személy felára 900 Ft /futam
  • Ha váltottál családi tagsági kártyát akkor azzal egy családtag jogosult a Tagsági kártyás (azaz olcsóbb) futamdíjra, további családtagok pedig az első futam árában kapnak egy társkártyát, így a következő futamok már nekik is olcsóbbak lesznek. 

Pöttyös Katica Klubkártya kedvezmények és további info itt: https://katicatanya.hu/husegprogram/pottyos-katica-klubkartya.html

Nyitva tartás

A gokartpálya az Élményközponttól függetlenül is működik. A pályán való száguldás feltétele, hogy az száraz legyen. Az őszi / téli szezonban hétköznaponként a versenygokart használata előtt érdemes előzetesen telefonon érdeklődni, illetve bejelentkezni a központi információs telefonszámunkon: +36 30 411-6002 (SMS fogadására nem alkalmas). 

 

Biztonságos száguldás

A biztonság az első szempont bármilyen fejlesztést is hajtunk végre a Katica Tanyán. A kimondottan erre a célra épített gokartok erősített alvázzal és speciális védelemmel készültek. Minősített bukósisakok mellett a gyermekeknek nyak és bordavédőt is biztosítunk a maximális biztonság érdekében. A pálya körül rugalmas védőkorlátrendszert építettünk, azaz, ha valaki még nem profi, a védőkorlát megóvja. Egy néhány perces videóban be is mutatjuk a biztonsági szabályokat és a vezetési trükköket.

Egyszerre 11 gokart lesz maximum a pályán így az előzések is könnyen megtehetőek. A pálya meglehetősen sportos, kisebb emelkedők és lejtők teszik változatossá. Valójában 3 különböző pálya alakítható ki, amit időközönként átalakítunk.  

A köridőket természetesen mérjük, azaz minden résztvevő a verseny után láthatja az eredményeit, amit emailben is elküldünk. Ha letöltik a mobilapplikációnkat akkor folyamatosan tudják nézni az új eredményeket.

A gokartok sebessége távolról is állítható, így a közönség igényei szerint lehet a sebességet, akár egyes gokartonként is szabályozni.

Várakozó és megfigyelő vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket az árnyékolt teraszon, egy finom kávét vagy frissítőt fogyasztva, közben élőben nézhetik a futamokat.

Gyere és próbáld ki Te is ezt a Magyarországon kuriózumnak számító, 100%-ban megújuló energiát használó elektromos versenygokart pályát!

qrcodeHa szeretnéd nyomon követni az eredményeket, töltsd le a gokartpályánk mobilappját, add meg a tagsági kártya számodat és mobilodról tudsz tájékozódni a saját eredményeid mellett a többi versenyző eredményeiről is!

 

Európai Uniós pályázataink