Pöttyös Katica Klubkártya

Pöttyös Katica Klubkártya

A Pöttyös Katica Klubkártyával számos kedvezményt vehetsz igénybe! Az alábbiakban olvashatsz róla részletesen és itt találhatsz letölthető dokumentumot is.

Regisztrálj online itt: https://katicatanya.hu/regisztracio.html  FONTOS: online regisztráció után a kártyádat a helyszínen tudod átvenni!
 

Miért jó ez Neked és családodnak?

  • Családonként egy klubkártya elegendő. A család szinte minden költése* számít, azaz a vásárlásaid összegét elraktározzuk és ha a költéseid összege eléri az 5000 Ft-ot, automatikusan kapsz egy Katica Pöttyöt, amit beválthatsz különdíjas szolgáltatásainkra.
  • Szülinapodra ajándék pöttyöt adunk. Tehát érdemes a család minden tagját regisztrálni!
  • Vásárláskor kedvezményeket biztosítunk, azaz a nálunk kapható termékekhez olcsóbban juthatsz hozzá (étel, ital, jégkrém, ajándéktárgy).
  • Akcióinkban, nyereményjátékainkban csak a Pöttyös Katica Klub tagjai vehetnek részt.
  • A gokart futamokból családonként 1 ember 10% kedvezményt tud érvényesíteni (ha van már gokarton váltott kártyád, azt díjmentesen tudod családi Pöttyös Katica Klub kártyává alakítani és a korábbi futamaid eredményei is megmaradnak).

Mennyibe kerül és meddig érvényes?

  • A klubkártyák a megváltás napjától 3 évig érvényesek.
  • A klubkártya ára egyszeri 500 Ft, ezt a helyszínen kérjük el tőled, amikor átveszed a kártyádat.

Hogyan tudom gyűjteni a pontokat és igénybe venni a kedvezményes árakat?

  • Mielőtt rendelsz, a Pöttyös Klub kártyán található QR kódot a kasszánál található leolvasónál olvasd le, vagy add át mágnescsíkos kártyádat munkatársunknak .
  • Ha letöltöd mobil applikációnkat (és azon elmented a klub kártyádat), akkor okostelefonodról is tudod használni a QR kódot.

A mobilappot itt tudod letölteni: Mobil app QR

pöttyös katica kártya pontok 2023

Hogyan tudok a klub kártyámmal fizetni?

A klub kártyára fel tudsz tölteni pénzt, és a továbbiakban a kártyával fizethetsz. Azaz nem szükséges a pénztárcád vagy a bankkártyád, elegendő ha a feltöltött klubkártya nálad van.

Mi történik, ha elveszítem a klubkártyát?

Az elvesztett, megrongálódott klubkártyákat 500 Ft-ért vagy 2 Katica Pöttyért tudjuk pótolni, illetve cserélni. Ezzel egyidejűleg az elveszített kártyát érvénytelenítjük.

Mi történik, ha más használja a klubkártyámat?

A Pöttyös Katica Klub Kártya névre szóló fizetőeszköz, így ezt másnak használni szigorúan tilos! Ha azt tapasztaljuk, hogy nem a regisztrált személy vagy annak regisztrált családtagja használja a kártyát, akkor a kártyát érvénytelenítjük és az összegyűlt pontok, illetve a kártyára esetlegesen feltöltött összeg is elveszik.

Mit tegyek, ha találok egy gazdátlan kártyát?

Kérjük add oda valamelyik munkatársunknak, aki kapcsolatba lép a jogos tulajdonossal.

Regisztrálj online, hogy elkerüld a készpénz használatát és a sorbanállást.
Kényelmesen, otthonról megteheted ezen a linken: https://katicatanya.hu/regisztracio.html

A Pöttyös Katica Klubkártyáról letölthető dokumentumot itt találhatsz.


*: kivétel a belépőjegy, a csoportos étkeztetés és a szállásdíj

Európai Uniós pályázataink