Pöttyös Katica Klubkártya

Pöttyös Katica Klubkártya

A korábbi, kis füzetben gyűjthető Kis Katica Pöttyök rendszerét megújítottuk. Az új, Pöttyös Katica Klubkártyával még több kedvezményt vehetsz igénybe! Az alábbiakban olvashatsz róla részletesen és itt találhatsz letölthető dokumentumot is.

Regisztrálj kényelmesen online, hogy elkerüld a sorbanállást: https://katicatanya.hu/regisztracio.html
 

Pöttyös Katica Klubkártya akció októberben!

Ebben a hónapban ingyen kaphat Klubkártyát az, aki online regisztrál vagy a helyszínen kiváltja azt. Azokról sem feledkezünk meg, akiknek már van Klubkártyájuk: ők 2 extra ponttal gazdagodnak minden októberi látogatásuk folyamán. A kártya, vagy a kártyán található QR kód bemutatása feltétele a jóváírásnak.

 

Miért jó ez Neked és családodnak?

  • Családonként egy klubkártya elegendő. A család szinte minden költése* számít, azaz a vásárlásaid összegét elraktározzuk és ha a költéseid összege eléri az 5000 Ft-ot, automatikusan kapsz egy Katica Pöttyöt, amit beválthatsz különdíjas szolgáltatásainkra.
  • Szülinapodra ajándék pöttyöt adunk. Tehát érdemes a család minden tagját regisztrálni!
  • Vásárláskor kedvezményeket biztosítunk, azaz a nálunk kapható termékekhez olcsóbban juthatsz hozzá (étel, ital, jégkrém, ajándéktárgy).
  • Akcióinkban, nyereményjátékainkban csak a Pöttyös Katica Klub tagjai vehetnek részt.
  • A gokart futamokból családonként 1 ember 10% kedvezményt tud érvényesíteni (ha van már gokarton váltott kártyád, azt díjmentesen tudod családi Pöttyös Katica Klub kártyává alakítani és a korábbi futamaid eredményei is megmaradnak).


Mennyibe kerül és meddig érvényes?

  • A klubkártyák a megváltás napjától 3 évig érvényesek.
  • A klubkártya ára egyszeri 500 Ft.


Hogyan tudom gyűjteni a pontokat és igénybe venni a kedvezményes árakat?

  • Mielőtt rendelsz, a Pöttyös Klub kártyán található QR kódot a kasszánál található leolvasónál olvasd le, vagy add át mágnescsíkos kártyádat munkatársunknak .
  • Ha letöltöd mobil applikációnkat (és azon elmented a klub kártyádat), akkor okostelefonodról is tudod használni a QR kódot.

A mobilappot itt tudod letölteni: Mobil app QR

pöttyök

 

Hogyan tudok a klub kártyámmal fizetni?

A klub kártyára fel tudsz tölteni pénzt, és a továbbiakban a kártyával fizethetsz. Azaz nem szükséges a pénztárcád vagy a bankkártyád, elegendő ha a feltöltött klubkártya nálad van.


Mi történik, ha elveszítem a klubkártyát?

Az elvesztett, megrongálódott klubkártyákat 500 Ft-ért vagy 2 Katica Pöttyért tudjuk pótolni, illetve cserélni. Ezzel egyidejűleg az elveszített kártyát érvénytelenítjük.


Mi történik, ha más használja a klubkártyámat?

A Pöttyös Katica Klub Kártya névre szóló fizetőeszköz, így ezt másnak használni szigorúan tilos! Ha azt tapasztaljuk, hogy nem a regisztrált személy vagy annak regisztrált családtagja használja a kártyát, akkor a kártyát érvénytelenítjük és az összegyűlt pontok, illetve a kártyára esetlegesen feltöltött összeg is elveszik.


Mit tegyek, ha találok egy gazdátlan kártyát?

Kérjük add oda valamelyik munkatársunknak, aki kapcsolatba lép a jogos tulajdonossal.

Regisztrálj online, hogy elkerüld a készpénz használatát és a sorbanállást.
Kényelmesen, otthonról megteheted ezen a linken: https://katicatanya.hu/regisztracio.html

 

A Pöttyös Katica Klubkártyáról letölthető dokumentumot itt találhatsz.


*: kivétel a belépőjegy, a csoportos étkeztetés és a szállásdíj