Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

A nyári szünetet a Gabona napokkal nyitjuk a Katica Tanyán!

2020. június 15.

Bár rendhagyó módon, de hivatalosan is kitört a VAKÁCIÓ! Egyre melegszik az idő és a járvány okozta helyzet miatt megszorítások is egyre inkább lazulnak. Így kedvünkre mehetünk a szabadba és élvezhetjük a szünidőt közösen!

A nyári szünetet a Gabona napokkal nyitjuk a Katica Tanyán!

A nyári szünet első hétvégéjén, vagyis június 20-21-én a Gabona napok fényében zajlanak majd programjaink. Azokkal, akik szívesen kézműveskednek terményüveget, kalászfüggőt készítünk. Valamint megismerkedünk a gabona hangjával és kipróbáljuk azt is, hogy milyen eszközöket használtak elődeink a régmúltban.

A pihentető programok után pedig száguldjatok velünk elektromos versenygokart pályánkon, vagy próbáljátok ki háromgenerációs csúszdaparkunkat és élvezzétek, ahogy a hajatokba kap a nyári szellő! 

elektromos versenygokart

Gasztronómiai ajánlatunk: Sárgaborsó leves – gombás csirke – bögrés süti.

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.                                                          

 

Ne felejts előre regisztrálni online Katica Klubkártyát, mellyel elkerülheted a sorban állást a kasszánál és számos kedvezményt is kapsz! 

Az idei szezon már javában tart a Katica Tanyán is! Az elmúlt hónapban is sok meglepetéssel vártunk Benneteket és  sok élménydús programmal készülünk ezentúl is kül- és beltéren egyaránt. Ha úgy érzitek, nem szeretnétek lemaradni a gondtalan játék több napos élvezetésről és egy csodás családi nyaralásról, akkor itt a helyetek! Szállás aloldalunkon könnyen kiválaszthatjátok és le is foglalhatjátok a nektek megfelelő szálláshelyet!

Európai Uniós pályázataink