Vissza

Hírek

Agyagozás a Katica Tanyán Falusiné Terjék Évával

2022. június 23.

Kitört a VAKÁCIÓ! Várunk Benneteket sok izgalmas programmal a nyáron. Ezen a hétvégén például ellátogat hozzánk Terjék Éva és bevezet minket az agyagozás rejtelmeibe. Próbáljátok ki!

Agyagozás a Katica Tanyán Falusiné Terjék Évával

Vakáció! Most, hogy véget ért az iskola, már sokkal könnyebben mozdul minden fiatal, a szülőkkel, nagyszülőkkel együtt. A jó időt a természet biztosítja, mi pedig a programokat nyújtjuk, hogy legyen ok kimozdulni otthonról.

Ezen a hétvégén kipróbálhatjátok nálunk az agyagozást. Terjék Éva régi vendég a Tanyán, és nagyon sok gyermek és felnőtt ismerkedett már meg az agyagozás szépségeivel, amiben sok segítséget kaptatok tőle.

Az utóbbi hetekben többen említettétek, hogy a Matyi-vonat milyen nagy élményt jelentett a számotokra, így természetes, hogy a többiek figyelmét is felhívjuk erre a programunkra, aminek ráadásul az első menete ingyenes, ha megváltottad hozzánk a belépőt, csakúgy, mint a kisebbeknek a Hordó-járat, vagy akár a kiütlek játékunk, ami egy jó kis ugrálásra invitál mindenkit, aki már elérte a 135 cm-es magasságot. 

kiutlek

Továbbra is vár benneteket a víziparkunk, a mellette lévő bolyongó, vagy akár a középkori várunk. Ha pedig a kinti programokat már mind kipróbáltad, Kaland-barlangunk és az óriási Csúszdaházunk kínál kimeríthetetlen élményeket.

Ha van már programod a hétvégére, bízunk benne, hogy mi vagyunk azok, ha még nincs, várunk sok szeretettel, hogy kellemes órákkal, napokkal kedveskedjünk nektek.

Gasztronómiai ajánlatunk: Brokkoli krémleves – Grillezett csirkemell vitaminsalátával – Csokis–meggyes palacsinta

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink