Vissza

Hírek

Agyagozás Falusiné Terjék Éváva a Katica Tanyán

2022. július 13.

A következő hétvégén újra találkozhattok Falusné Terjék Évával és az ő agyagból varázsolt csodáival. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Agyagozás Falusiné Terjék Éváva a Katica Tanyán

Sokan írtok nekünk egy-egy program kapcsán, hogy szeretnétek mielőbb, újra találkozni vele, éppen ezért a következő hétvégén újra találkozhattok Falusné Terjék Évával és az ő agyagból varázsolt csodáival. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, és biztosak vagyunk benne, hogy most is nőni fog az agyagozás és a korongozás kedvelőinek száma.

Tematikus programjaink mellett szabad- és zárt térben is számos attrakcióval várjuk látogatóinkat. Aki a sebességet szereti, annak az E-Gokart pályánk biztosítja az adrenalinlöketet; aki a magasságot szeretné legyőzni, annak a mászófalak adnak kitűnő lehetőséget, hogy élményeket gyűjtsön. A csúszdáink pedig a kettőt együtt biztosítják nektek: magasság és száguldás.

Víziparkunk és a bolyongónk kitűnő kikapcsolódás a napsugarat kedvelőknek, míg hajítógépünk a történelem emlékeit idézhetik fel az érdeklődőkben, miközben valódi erőpróbát is jelent az önként jelentkező segítőinknek.

hajítógép

Ha eddig gondolkodtál, hogy mivel töltsd a hétvégét, mi szeretettel várunk a Katicatanyán!

Gasztronómiai ajánlatunk: Húsleves – Meggymártás pirított darával, főtt hússal – gyümölcskehely 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink