Vissza

Hírek

Bárány napok és Anyák napja a Katica Tanyán

2023. május 4.

Anyák napja alkalmából akcióval kedveskedünk az anyukák és nagymamák számára!

Bárány napok és Anyák napja a Katica Tanyán

Azt már biztosan tapasztaltad, hogy lépten-nyomon állatokba botlasz, bármikor is látogatsz hozzánk. A jó idő közeledtével pedig a birkanyírás rejtélyeit is ellesheted, melynek során a lenyírt gyapjú nagyon jól mutatja, hogy lehet úgy is hasznot húzni az állatokból, hogy azzal nekik is jót teszünk.  A gyapjúból lehet újra saját kabalád, ha készítesz velünk egy cserép bárányt. A csodálatos élővilágba minden beletartozik, amit a természet ad és amivel körülvesz bennünket.

Természetesen a már megszokott programjaink ugyanúgy megtalálhatóak az ajánlatunkban, és a nyár felé közeledve, csak szaporodik az attrakcióink száma. Hétvégenként a hajítógépünknek, már nemcsak monumentalitását csodálhatod meg, de esténként bemutatjuk a működését is a vár mellett. A Katica Tanya téged vár, ha minőségi kikapcsolódásra vágysz a Zselic szívében.

anyaknapja

Mi a Katica Tanyán a gyermekek és családok „szolgálatában” állunk, úgy, ahogy Ti is otthon az év 365 napján. Áldozatos munkátokért szeretnénk kedveskedni Nektek! Május 7.–én vasárnap, Anyák napján minden Édesanya és Nagymama, aki regisztráltként szerepel Katica Kártyán, egész nap féláron válthat belépőt a Katica Tanyára, ahol ünnepi kézműves foglalkozásokkal,  rengeteg  játékkal várunk Benneteket és családjaitokat!

Gasztronómiai ajánlatunk: Tyúkhúsleves gazdagon – Ananászos csirke – Gundel-palacsinta

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink