Vissza

Hírek

Bőrművesség Rostás Klárával

2020. június 8.

Ezen a hétvégén a Mesterségek napja alkalmából bevezetünk Benneteket a bőrművesség rejtelmeibe, valamint legújabb programunkat is elsők között próbálhatjátok ki! Tartsatok velünk ezen a hétvégén is!

Bőrművesség Rostás Klárával

Június 13-14-i hétvégén ismét Mesterségek napját tartunk a Katica Tanyán, ahol a bőrművesség kerül a középpontba. Tarts velünk  és  ismerkedj meg közelebbről ezzel a természetes anyaggal!

A jeles nap alkalmából vendégeinknek lehetőségük nyílik kipróbálni a bőrművességet Rostás Klárával. A bőrfeldolgozás végigkísérte az emberiség történetét, ezt elevenítjük fel ezen hétvégén. Aki szeretne megismerkedhet a bőrrel, mint anyaggal, készíthet bőr karkötőt, bőr kulcstartót.

És ez még nem minden! Aki ellátogat hozzánk ezen a hétvégén, elsők között vehet részt legújabb programunkon. Ennek keretében kicsit visszacsöppenünk a régi korok világába, és fából készült alkatrészekből különböző babákat csavarozunk össze, melyek változatosságának csak a képzelet szabhat határt. Gyere velünk a fababa manufaktúrába, próbáld ki magad és ügyességed! Rendkívül szórakoztató, kreativitást igénylő, és a kéz finommotorikáját fejlesztő tevékenység vár Rátok!

Fababa manufaktúra

A kézműves programok után pedig irány a jó levegő! 13 hektáron várnak kültéri játékaink, valamint  kedves jószágainkkal is megismerkedhetsz állatsimogatóban!

Gasztronómiai ajánlatunkat: zöldborsóleves — roston sült csirkemell filé salátaágyon — áfonyás álom.

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.                                                           

Ne felejts előre regisztrálni online Katica Klubkártyát, mellyel elkerülheted a sorban állást a kasszánál és számos kedvezményt is kapsz! Részletekért kattints!

Európai Uniós pályázataink