Vissza

Hírek

Dolgozz diákként a Katica Tanyán!

2022. május 17.

A Katica Tanya nem csupán a vendégeknek nyújt hatalmas élményt, hanem az itt dolgozóknak is. Nálunk dolgozva részese lehetsz az ország egyedülálló, természetközeli szabadidő központjának!

Dolgozz diákként a Katica Tanyán!

 

A Katica Tanyán igazán szuper, pozitív hangulatú közösség vár, ezen kívül még a fenntarthatóságról illetve a szervezésről is rengeteget tanulhatsz. 
 
Nálunk nincs két egyforma nap. Több, mint 100 féle játékunk mellé keresünk animátorokat. Ezeket a játékokat munkaidőn kívül, Te is kipróbálhatod: mászhatsz falat, versenyezhettek az elektromos gokart pályán, ugrálhatsz a trambulinon

Talált tárgyak napszemcsi


 
Ha úgy könnyebb neked akár itt is aludhatsz! Napközben pedig a saját konyhán készített finom ételekkel biztosítjuk az étkezésed, illetve a Kaposvárról való idejutást is támogatjuk. 
 
Nem kell a Balatonig utaznod, hogy jól fizető diákmunkát találj! Felelősségteljes munkát bízunk rád, amelyért fizetést kapsz, nem pedig zsebpénzt! 
 
Csatlakozz hozzánk, ha elmúltál 16 éves, szereted a nyüzsgést, szeretsz emberek között lenni és szeretnél új barátokat szerezni! 
 
Részletekért kattints az diákmunka aloldalra!
 

 

Európai Uniós pályázataink