Vissza

Hírek

Ezen a hétvégén Gyertya napokkal várunk!

2023. október 12.

Elérkezett a csillagászati ősz, egyre hamarabb sötétedik. Dobd fel a hangulatodat, csempéssz fényességet segítségünkkel az otthonodba. Látogass el hozzánk október második hétvégéjén!

Ezen a hétvégén Gyertya napokkal várunk!

Szeptember 22-én beköszöntött a csillagászati ősz. Ez az időpont egyben az őszi napéjegyenlőség napja. Ilyenkor a Föld mindkét féltekéjén a nappal és az éjszaka hossza megegyezik. A Nap derékszögben delel az Egyenlítő felett, így a nappal és az éjszaka ezeken a napokon mindenhol ugyanannyi ideig tart. Ettől az időponttól kezdve egyre rövidülnek a nappalok és egyre hamarabb borul ránk a sötét éjszaka.

A hamar eljövő szürkület nem mindig tesz jót lelkünknek. Dobd fel a hangulatodat, csempéssz fényességet segítségünkkel az otthonodba! Október 14-15. között a Gyertya napok keretében kipróbálhatjátok a gyertyadíszítést, valamint a gyertyasodrást illatos méhviaszból. Aki ügyes, előre gondolhat az ünnepekre, hisz a karácsony sem telhet el gyertyafény nélkül. 

Bár már azon gondolkodunk, hogy elég lesz-e egy kardigán, azért még számtalan kültéri attrakcióval várunk benneteket a hűvösebb idő ellenére is. Száraz idő esetén továbbra is várunk benneteket az elektromos gokart pályánkon, ahol a sebesség és az adrenalin szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek. A beltéri játékaink pedig folyamatosan rendelkezésetekre állnak. Beltéri játszóink minden korosztály számára izgalmas kikapcsolódást jelentenek, akár a Csúszdaházat, akár a Kalandbarlangot szeretnétek meglátogatni. 

Gasztronómiai ajánlatunk: Palócleves —  Rablóhús — Tiramisu

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink