Vissza

Hírek

Ezen a hétvégén Gyertya napokkal várunk!

2021. október 13.

Elérkezett a csillagászati ősz, egyre hamarabb sötétedik. Dobd fel a hangulatodat, csempéssz fényességet segítségünkkel az otthonodba

Ezen a hétvégén Gyertya napokkal várunk!

Szeptember 22-én beköszöntött a csillagászati ősz. Ez az időpont egyben az őszi napéjegyenlőség napja. Ilyenkor a Föld mindkét féltekéjén a nappal és az éjszaka hossza megegyezik. A Nap derékszögben delel az Egyenlítő felett, így a nappal és az éjszaka ezeken a napokon mindenhol ugyanannyi ideig tart. Ettől az időponttól kezdve egyre rövidülnek a nappalok és egyre hamarabb borul ránk a sötét éjszaka.

A hamar eljövő szürkület nem mindig tesz jót lelkünknek. Dobd fel a hangulatodat, csempéssz fényességet segítségünkkel az otthonodba! Október 16-17. között a Gyertya napok keretében kipróbálhatjátok a gyertyadíszítést, valamint a gyertyasodrást illatos méhviaszból. Aki ügyes, előre gondolhat az ünnepekre, hisz a karácsony sem telhet el gyertyafény nélkül.Az őszi szenzonban is vár Benneteket elektromos gokartpályánk! Gyertek és próbáljátok ki a környezettudatos száguldás élményét!

Gasztronómiai ajánlatunk: Palócleves —  Rablóhús — Tiramisu
                                   

Amennyiben nagy létszámú családi, céges, oktatási intézmény által szervezett rendezvényhelyszínt keresel, klikk ide! 

 

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!

Európai Uniós pályázataink