Vissza

Hírek

Fagyosszentek hétvégéje és Csodálatos élővilágunk – Bárány napok

2022. május 4.

A nyár közeledtével a Katica Tanya az eddigieknél is kellemesebb kikapcsolódást jelent. A jó idő örömére pedig a szokásos programokon felül még egy birkanyírással is megörvendeztetünk.

Fagyosszentek hétvégéje és Csodálatos élővilágunk – Bárány napok

Pongrác, Szervác, Bonifác – ismerős nevek? Talán a barátaidat épp nem így hívják. Azt viszont szinte mindenki tudja, hogy zord, barátságtalanabb időjárást jelenthetnek ezek a nevek.

Májusban, a nyár előtti utolsó fagyos napokkal búcsúzunk a hidegtől. A zsenge növények nem igazán kedvelik, nekünk viszont azt jelenti, hogy érkezik a nyár. És ha már velük búcsúzunk a zimankótól, mi lehetőséget adunk arra, hogy elkészítsd magadnak a bábjaikat.

Azt már biztosan tapasztaltad, hogy lépten-nyomon állatokba botlasz, bármikor is látogatsz hozzánk. A jó idő közeledtével pedig a birkanyírás rejtélyeit is ellesheted, melynek során a lenyírt gyapjú nagyon jól mutatja, hogy lehet úgy is hasznot húzni az állatokból, hogy azzal nekik is jót teszünk. A csodálatos élővilágba minden beletartozik, amit a természet ad és amivel körülvesz bennünket.

Természetesen a már megszokott programjaink ugyanúgy megtalálhatóak az ajánlatunkban, és a nyár felé közeledve, csak szaporodik az attrakcióink száma. Hétvégenként a hajítógépünknek, már nemcsak monumentalitását csodálhatod meg, de esténként bemutatjuk a működését is a vár mellett. A Katica Tanya téged vár, ha minőségi kikapcsolódásra vágysz a Zselic szívében.

Gasztronómiai ajánlatunk: Tyúkhúsleves gazdagon – Ananászos csirke – Gundel-palacsinta

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink