Vissza

Hírek

Télkergető farsangi napok a Katica Tanyán

2023. február 8.

A február zordsága ellenére a farsangi vidámság és a tavasz várás időszaka. Tarts velünk, űzzük el együtt a telet!

Télkergető farsangi napok a Katica Tanyán

Látogass el ezen a hétvégén is a Katica Tanyára, és tarts velünk a télkergető farsangi programjainkon. Készítsünk együtt hagyományos somogyi dedebábot, égessük el, és űzzük messzire a telet. Ha mindeközben megéheznél, bevetheted magad a fánkevő versenyen.  És az igazi farsangból nem maradhat ki egy remek, csillogó állarc sem, amit együtt készítünk el a többi színpompás farsangi dísz mellett.

A farsang hagyományosan a tavaszvárás és a tél elűzésének időszaka. Hazánkban a középkorban honosodott meg. Az örömünnep hossza évről-évre változik, mivel zárónapja a húsvét időpontjához kötődik (vízkereszttől hamvazószerdáig tart). Ebben az időszakban jelmezes bálokat, felvonulásokat szerveznek, és az ünnep legjellegzetesebb édességét, a farsangi fánkot fogyasztják.

maszofaé

Nálunk a februári hideg sem akadály. Különböző beltéri játékaink folyamatosan rendelkezésetekre állnak: a beltéri játszóházaink minden korosztály számára izgalmas kikapcsolódást jelentenek, vagy akár kipróbálhatjátok a Csúszdaházat vagy a Kalandbarlangot is.

Gasztronómiai ajánlatunk: húsleves gazdagon —  csirkés meglepetés —  farsangi fánk.

 

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink