Vissza

Hírek

Gabona napok a Katica Tanyán

2022. június 16.

A hétvégén Gabona napok lesznek a Katica Tanyán. Emellett szombaton kenyér-, vasárnap pedig langalló dagasztás és sütés várja az érdeklődőket.

Gabona napok a Katica Tanyán

A hétvégén Gabona napok lesznek a Katica Tanyán, aminek keretében: terményüveg – Ismerd fel a gabona hangját! – elődeink eszközei – kalászfüggő készítése – programjaink segítenek közelebb kerülni az egyik legelterjedtebb élelmiszercsoportunkhoz, a gabonákhoz. Emellett szombaton kenyér-, vasárnap pedig langalló dagasztás és sütés várja az érdeklődőket.

Vízi attrakcióink a tavon és a játszótéren is lehetőséget adnak a hűsölésre. Ha küzdő típus vagy kipróbálhatod magad elektromos gokart pályánkon, vagy megmutathatod, hogy mennyire vagy ügyes és erős, miközben meghódítod a mászófalainkat.

Emellett várunk a középkori várnál, a hajítógépnél, ahol egy egyszerű időutazással eljuthatsz a középkorba és végigkövetheted a várostrom egyik fontos lépését, a kőgolyó kilövését középkori hajítógéppel.

Természetesen továbbra is lehetőséged van kitölteni a Katica-, és az Öko-totónkat, ahol ahol nemcsak a telitalálatos szelvényekkel nyerhetsz!

Gasztronómiai ajánlatunk: Sárgaborsóleves – Gombás csirke – Bögrés süti

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink